Obavijesti

Show

Komentari 0

Božićna poslastica: Novi singl Igora Geržine zagrijat će srca

Božićna poslastica: Novi singl Igora Geržine zagrijat će srca
10

Zvijezda novog spota je Igorova francuska buldogica Duška koja ima i Instagram profil. Redovito je gost u njegovim spotovima, a Geržina joj je posvetio i pjesmu s prošlog albuma...

VIDEO

Saksofonist i kompozitor Igor Geržina (48) singlom 'Dvorani neba' predstavio je dugo najavljivani božićni uradak 'Svim na zemlji'. 

- Već nekoliko godina spremam se napraviti božićni album. Imao sam raznih ideja, od obrade stranih pjesama poput 'Jingle Bells', vokalnih suradnji, do kombinacije jednog i drugog te sam snimio i mnogo probnih verzija. Konačno sam za prošli Božić dobio pravu inspiraciju i konkretnu ideju kako bi album trebao zvučati: instrumentalno, toplo, intimno i odsvirano bez puno produkcijskih zahvata, što prirodnije - rekao je Igor. 

Album 'Svim na zemlji' uvodi slušatelje u hrvatsku božićnu glazbenu baštinu preko interpretacije svih 12 napjeva, a ovaj vrhunski instrumentalist donosi emotivne verzije najljepših tradicionalnih božićnih pjesama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Instrumentalnom raspjevanošću i zaigranošću, Geržina s albuma kao prvi singl predstavlja 'Dvorane neba', skladbu koja predstavlja prvu nedjelju Došašća kada se pali i prva svijeća.

Video donosi pravu blagdansku atmosferu i kroz jednostavne kadrove prikazuje radost, kao i Geržininu emotivnu interpretaciju. Istinski duh Božića krije se u zajedništvu i u lijepim emocijama, koje su ujedno i glavni motiv ove božićne priče. Spot je snimila ekipa iz Kadra 22, Denis Lepur i Marko Stanić.

'Dvorani neba' dobar je za zagrijavanje uoči prvog od serije adventskih koncerta u sklopu kojih će Geržina predstaviti svoj šesti samostalni album 'Svim na zemlji'. Prvi koncert bit će 6. prosinca u sklopu Adventa na Europskom trgu s početkom u 20.00 sati, a Igorov gost je glazbenik Ricardo Luque.

Zvijezda novog spota je i Igorova francuska buldogica Duška, slatka njuškica koja ima i vlastiti Instagram profil. Redovito je gost u mnogim njegovim spotovima, a Geržina joj je posvetio i pjesmu s prošlog albuma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac