Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brad: 'Nisam plakao 20 godina, ali sad me obuzimaju emocije'

None Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 8

Poprilično je poznato da nisam plačljivko. Nisam plakao dvadeset godina, ali sad sam u stanju kad sam osjećajniji zbog djece, prijatelja, novosti u životu, rekao je Brad Pitt

Filmski glumac Brad Pitt (55) otvorio je dušu i pokazao emocije u intervju za strani portal. Dotaknuli su se ovisnosti o alkoholu, koliko je važno praštati sebi i drugima, ali i razvoda s Angelinom Jolie (44) i borbe oko skrbništva. Pitt kaže da je na alkohol gledao kao na bijeg te da je posljednji put plakao prije dvadeset godina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Poprilično je poznato da nisam plačljivko. Nisam plakao dvadeset godina, ali sad sam u stanju kad sam osjećajniji zbog djece, prijatelja, novosti u životu. Samo sam ganut. Ne znam kamo ovo ide, ali mislim da je dobar znak - rekao je Brad, prenosi The Sun

Foto: Facebook (Iz Osijeka si ako)

Angelina i Brad su se službeno razveli prije sedam mjeseci, a Brad jedno vrijeme nije bio u kontaktu s djecom, Maddoxom (18), Paxom (16), Zaharom (14), Shilohom (13) te blizancima Knox i Vivienne (11). Sad su ponovno u dobrim odnosima, a ljeto su proveli skupa. 

Foto: Instagram

S njim je intervju dao i glumac Anthony Hopkins (81). I on se borio s alkoholom, ali je sad 45 godina 'čist'. Također, što je stariji, sve je osjećajniji, ali tvrdi da suze nemaju veze s tugom. Anthony Hopkins je s Bradom Pittom prvi put radio na filmu 1994. u filmu 'Legenda o jeseni', a onda četiri godine kasnije zajedno su radili na filmu 'Upoznajte Joea Blacka'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Komentari (8)
  • Zas ste stavili sliku ovog duplića

    4. 12. 2019,   17:16
  • Lik ispod videa nije Brad Pitt!

    9. 12. 2019,   17:52
  • angelina mi nije draga ,a bili su njih dvoje kao nerazdvojni brangelina,, sve velike ljubavi nestanu brzo,,

    4. 12. 2019,   17:44