Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brak nakon seks afere: 'Magija između nas događa se svugdje'

None Foto: Instagram 5

Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta, komentirala je Jelena Karleuša

Iako su mnogi mislili kako će se nakon navodne seks afere s Ognjenom Vranješom (30), brak folk pjevačice Jelene Karleuše (41) i nogometaša Duška Tošića (34) raspasti, to se nije dogodilo. Karleuša i Tošić još su uvijek zajedno, a srpska pjevačica nedavno je otkrila što njezinog supruga najviše smeta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta - izjavila je pjevačica, a zatim ispričala što najviše voli u njihovoj novoj vili na Dedinju koja je nekada pripadala nogometašu Draganu Stojkoviću (54). Cijena kuće navodno iznosi 2,5 milijuna eura, odnosno 18,5 milijuna kuna. 

Foto: Instagram

- Nisam se još uselila u novu kuću jer se tek treba renovirati, ali ne mogu odoljeti da je ne slikam zato što je stvarno lijepa. Dvorište je još ljepše, to će biti raj za Atinu i Niku. Zaslužile su da imaju djetinjstvo u lijepom ambijentu. U novoj kući nemam lift, ali će konačno moja garderoba imati veliku kvadraturu, pošto se u ovoj kući ne mogu ni okrenuti, točnije sve prostorije postale su moje garderobe, a Duško nema gdje držati svoje stvari. Ako se i zbog čega bude razveo, bit će zbog toga - objasnila je Karleuša te dodala kako je njezinom suprugu najbitnija spavaća soba. 

Foto: Instagram

- Duško, pretpostavljam, najviše voli spavaću sobu u našoj kući. Ali magija između nas se događa na raznim mjestima. Moj omiljeni dio je tamo gdje se poslije svakog nastupa i svih mogućih snimanja mogu zaključati i da se potom kao nekadašnji nilski konj, a sada nadam se ne, relaksiram i svu tu negativnu energiju izbacim - dodala je Jelena pritom misleći na svoju liniju koju je dotjerala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Komentari (51)
  • prirodno ruzna zena i nema toga na svijetu sto ona moze meni napraviti da bi bila sexy,eto koliko sminka pomogne da netko izgleda totalno drugacije od onoga sto jeste...danas je pravi sretnik onaj koji moze poljubiti nekoga koga moze osjetiti svakom porom svoga bica na normalan nacin. E moje drage zene sto radite od sebe,ponekad se zapitam da li imate uopce ogledalo u kuci,meni vas je ponekad iskreno zao

    22. 11. 2019,   14:38
  • Ovaj Dusko mi nije jasan? Zgodan lik , koji je mogao imati svatku ljepoticu, i dalje ostaje sa JK, koju ni operacije nisu uljepsale, i jos ga javno prevarila i ponizila.

    22. 11. 2019,   15:02
  • jej smijem uopce ovo komentirati ili je opet teska navlakusa?

    22. 11. 2019,   14:15