Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brando je spavao s komičarom: Seksao je bilo što pa i radijator

None Foto: Promo/PrintScreen 8

Pokojni glumac Marlon Brando imao je intimne odnose s piscem Jamesom Baldwinom, komičarom Richardom Pryorom i glazbenikom Marvinom Gayeom, rekao je producent Quincy Jones

To su bile sedamdesete godine. Droge su još bile dobre, pogotovo metakvalon, rekla je glumica Jennifer Lee (78), udovica američkog komičara Richarda Pryora koji je 2005. preminuo. Potvrdila je riječi producenta Quincyja Jonesa (84) iz intervjua njujorškom magazinu Vulture kako je njezin suprug spavao s pokojnim glumcem Marlonom Brandom koji je 'bio u krevetu' s brojnim muškarcima i ženama. 

'SABOTIRAO NAS JE' 'Marlon Brando mi je bio idol, ali se pretvorio u čudovište...'

Foto: YouTube screenshot

- Poseksao bi bilo što, pa čak i poštanski sandučić. Bio je s piscem Jamesom Baldwinom, komičarom Richardom Pryorom i glazbenikom Marvinom Gayeom - komentirao je Quincy Brandovo ponašanje. Lee, koja je bila u braku s komičarom od 1981. do 1982. te kasnije od 2001. do njegove smrti, tvrdi da su se takve stvari često odvijale pod utjecajem droga. Najpopularnija je bila metakvalon, tablete koje su ilegalne posljednjih 30-ak godina te služe kao sedativ i lijek za spavanje. Izaziva stanje euforije nakon prvih 15 minuta snenosti. 

98308830 MARLON BRANDO Neodoljiv: Žene su mu dolazile na vrata, a izlazile na prozor...

Foto: YouTube screenshot

- Ako bi uzeli dovoljno kokaina, seksali bi radijator i slali mu cvijeće sljedeće jutro - objasnila je glumica kakve je scene viđala zbog droga. Tvrdi da se njezin muž, da je živ, ne bi sramio te informacije o njegovu životu. Dodala je kako bi mu to bilo smiješno i da je uvijek otvoreno pričao o svojoj seksualnosti sa prijateljima. 

Marlon Brando's father, Sam Spiegel (producer), Brando's mot TRAGIČNE SUDBINE Tajne obitelji Brando: Ubojstva i ovisnosti su ih sasvim uništili

- Intenzivno je pisao o svojim seksualnim ludorijama u dnevnicima koje ću objaviti pri kraju ove godine - otkrila je Lee. Quincyjeva tvrdnja o Pryroru i Brandu je samo jedna od njegovih nečuvenih javnih izjava o poznatima. Rekao je kako je bio u vezi s Ivankom Trump prije 12 godina te da zna tko je izvršio atentat i ubio američkog predsjednika Johna F. Kennedyja.

web | Autor: web Foto: web

Usto kaže da je pokojni pjevač Michael Jackson ukrao puno pjesama, a Kralj Rock and Rolla Elvis Presley nije znao pjevati. Začudio je i izjavom da su članovi nekadašnjeg benda Beatlesa 'najgori glazbenici na svijetu'. Quincy tvrdi da je kupovao drogu od pokojnog američkog ministra Malcolma X-a te kako je preminuli pjevač Prince htio pregaziti Michaela Jacksona limuzinom. 

Komentari (79)
  • Jel ima tko da se ne trpa u sukija. Sad vec stvarno razmisljam jesam ja normalan sto se ne fatam s muskima

    8. 2. 2018,   13:21
  • Jel radijator bio topal?

    8. 2. 2018,   13:23
  • Nema opravdanja za pederluk,kakva droga ili jesi ili nisi gay

    8. 2. 2018,   13:16