Obavijesti

Show

Komentari 244

Brandon planira ljetni odmor: Volio bih na more s Lesterom

Brandon planira ljetni odmor: Volio bih na more s Lesterom
7

Brandonove snove srušila je Bojana koja mu je rekla da se Lesteru sigurno neće svidjeti njegova ideja. Ovaj tjedan nominirani su Brandon, Duško, Bojana i Marijana

VIDEO

Nominirani za izbacivanje  iz kuće u nedjelju su Brandon, Duško, Bojana i Marijana. Nije bilo posebnih reakcija na račun ovih nominacija, osim što su se mnogi iznenadili jer je Duško među njima. Naime, njemu je to prva nominacija od strane njegovih sustanara. Brandon je već par puta ovaj tjedan rekao kako predosjeća da će biti nominiran, pa ga ponovne nominacije nisu nimalo začudile. 

Diktatori maksimalno uživaju u svom luksuzu, a imali su i jedan neočekivan posjet. Naime, Nikolu, Nirmala i Lestera posjetile su tri maserke koje su im se posvetile na sat vremena.  Sve što se događa u kući mogli su pratiti i stanari na otpadu. 

Brandon je navikao na profesionalne masaže

Masaža koju su diktatori dobili najviše je zasmetala Brandonu koji je nakon viđenog na plazmi bio pomalo odsutan. Veliki Brat ga je pitao bi li on uživao u masaži da je na njihovom mjestu.

- Ne bih jer sam ja navikao samo na profesionalne masaže - odgovorio je Brendon koji je svoj 25. rođendan koji je dočekao u kući proglasio najgorim do sada. 

- Imao sam velike planove za danas, a ja moram raditi i ne osjećam se dobro. Natjerali su me da idem u zatvor jer ne podržavam diktaturu. Ne mogu ni uživati u svom rođendanu i još k tome sam gladan. Više ne mogu jesti tunu jer mi je zlo od nje - žalio se Brandon te dodao da se ne može ni naspavati jer spava kao sardina zbog manjka prostora. 

Ljetovanje Brandona i Lestera

Brandon je svoje planove o ljetovanju podijelio s Bojanom. Naime, on bi volio ljetni odmor provesti s Lesterom, a Bojana mu je odmah rekla da on neće htjeti ići s njim. Brandonu se nikako nije svidjelo to što mu je Bojana rekla.

- Ne miješaj mi se u život i moje planove - ljuto joj je rekao Brandon te dodao kako je ona negativna te da narušava njegov optimistični pogled na život.

- Nisi se nigdje pronašla, a nakon svađe s Marijanom i Nemešom samo se namećeš ljudima i 'smaraš' ih.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 244
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao