Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brandon planira ljetni odmor: Volio bih na more s Lesterom

None Foto: screenshoot 7

Brandonove snove srušila je Bojana koja mu je rekla da se Lesteru sigurno neće svidjeti njegova ideja. Ovaj tjedan nominirani su Brandon, Duško, Bojana i Marijana

Nominirani za izbacivanje  iz kuće u nedjelju su Brandon, Duško, Bojana i Marijana. Nije bilo posebnih reakcija na račun ovih nominacija, osim što su se mnogi iznenadili jer je Duško među njima. Naime, njemu je to prva nominacija od strane njegovih sustanara. Brandon je već par puta ovaj tjedan rekao kako predosjeća da će biti nominiran, pa ga ponovne nominacije nisu nimalo začudile. 

Diktatori maksimalno uživaju u svom luksuzu, a imali su i jedan neočekivan posjet. Naime, Nikolu, Nirmala i Lestera posjetile su tri maserke koje su im se posvetile na sat vremena.  Sve što se događa u kući mogli su pratiti i stanari na otpadu. 

Brandon je navikao na profesionalne masaže

Masaža koju su diktatori dobili najviše je zasmetala Brandonu koji je nakon viđenog na plazmi bio pomalo odsutan. Veliki Brat ga je pitao bi li on uživao u masaži da je na njihovom mjestu.

- Ne bih jer sam ja navikao samo na profesionalne masaže - odgovorio je Brendon koji je svoj 25. rođendan koji je dočekao u kući proglasio najgorim do sada. 

- Imao sam velike planove za danas, a ja moram raditi i ne osjećam se dobro. Natjerali su me da idem u zatvor jer ne podržavam diktaturu. Ne mogu ni uživati u svom rođendanu i još k tome sam gladan. Više ne mogu jesti tunu jer mi je zlo od nje - žalio se Brandon te dodao da se ne može ni naspavati jer spava kao sardina zbog manjka prostora. 

Ljetovanje Brandona i Lestera

Brandon je svoje planove o ljetovanju podijelio s Bojanom. Naime, on bi volio ljetni odmor provesti s Lesterom, a Bojana mu je odmah rekla da on neće htjeti ići s njim. Brandonu se nikako nije svidjelo to što mu je Bojana rekla.

- Ne miješaj mi se u život i moje planove - ljuto joj je rekao Brandon te dodao kako je ona negativna te da narušava njegov optimistični pogled na život.

- Nisi se nigdje pronašla, a nakon svađe s Marijanom i Nemešom samo se namećeš ljudima i 'smaraš' ih.


Komentari (244)
  • Brendon je iskren-kako je spustio Bojani....bit će večeras prikazano...show....Bojana i Nirmal dve najogavnije osobe u BB kući....Bojana nije nominirala Nemeša čuva ga po naredbi lude mame Nade....dno dna obadve!!

    17. 6. 2011,   10:17
  • Bojana ili Marijana...netko od njih dvoje treba ispast..odvratne su...

    17. 6. 2011,   10:28
  • Nadam se da će Bojan ove nedjelje napokon ispasti... Zaista više ne mogu slušati kako unedogled raspreda svoje neke teorije i priča, i priča, i priča.... A i udebljao se od kada je u kući.

    17. 6. 2011,   10:50