Obavijesti

Show

Komentari 13

Brat Amy Winehouse: Moju je sestru zapravo ubila bulimija

Brat Amy Winehouse:  Moju je sestru zapravo ubila bulimija
6

Alex Winehouse otkrio je u svom prvom intervjuu za The Guardian da je njegova sestra u isto vrijeme bila i dobra i užasna osoba i zaključio da nije imala granice

VIDEO

U svom prvom velikom intervjuu za britanski The Guardian, brat pokojne pjevačice Amy Winehouse, Alex Winehouse (33), progovorio je o svojoj slavnoj sestri koja je preminula 23. srpnja 2011. godine.

- Znala je biti neugodna, ali također vrlo velikodušna i brižna osoba. Činila je sve za svakoga, bila je odana kao sestra, kći i prijateljica. Ona je bila jako dobra osoba, ali s druge strane užasna u određenim aspektima - progovorio je Alex o odrastanju uz pokojnu pjevačicu povodom otvaranja velike izložbe u Židovskom muzeju pod nazivom 'Amy Winehouse: Obiteljski portret'. Izložba koja će biti otvorena od početka srpnja do sredine rujna prikazat će Amy izvan svjetala pozornice.

Uključivat će obiteljske fotografije, nekoliko njezinih osobnih stvari i predmeta kao što su njezina školska uniforma, knjige i CD-i koje je skupljala, a prikazat će i njezine pretke koji su emigrirali u London iz Rusije i Poljske u kasnom 19. stoljeću. Cilj mu je, kaže Alex, da svoju sestru prikaže kao normalnu osobu koja je bila pod utjecajem svog ukorijenjenog židovskog identiteta. 

- Bez obzira na to što se dogodi u životu, koliko poznat postaneš, bez obzira na to tko si, uvijek odnekud dolaziš. Bez obzira na to što radiš, to ne možeš zaboraviti jer te čini onime što si. Ona to nikada nije zaboravila - rekao je Alex.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prisjetio se kako ju je posjećivao  u njezinu domu u Camdenu ispred kojeg su često kampirali brojni paparazzi.

- Ona je bila prilično zatvorena u kući i nije mogla ići bilo gdje. Interes koji su mediji imali za nju bio je apsolutno sulud. Ona to nije željela, no sve bi završilo na naslovnicama novina - rekao je i zaključio da Amy nije imala granica.

Sa 17 godina je oboljela od bulimije što ju je pratilo do kraja života.

- Ona je patila od bulimije. To nije bilo veliko otkriće, svatko tko ju je pogledao mogao je to zaključiti. Zbog načina na koji je živjela bilo je pitanje dana kada će se otjerati u smrt, ali ono što ju je stvarno ubilo bila je bulimija. Apsolutno strašno - rekao je Alex i dodao da je zbog toga bila puno slabija i osjetljivija.

Amy, koja je danas sinonim talenta i tragedije, u svojoj je kratkoj karijeri osvojila brojne nagrade, uključujući tri nagrade Novello i šest Grammyja. Njezin drugi album 'Back to Black' trenutačno je u Velikoj Britaniji najprodavaniji album 21. stoljeća. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje