Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brat Kate Middleton skrivao je bolest: 'Noćima nisam spavao'

None Foto: PA/Pixsell 4

Dugo mu je trebalo da potraži pomoć, ali sada priznaje da je to bila odluka koja mu je spasila život. Lani u prosincu dijagnosticiran mu je poremećaj pozornosti poznatiji kao ADHD, ali i kronična depresija

James Middleton (31), mlađi brat vojvotkinje Kate, za medije je napokon progovorio o teškoj bolesti koju je od svoje obitelji, ali i prijatelja, tajio godinama.

Kako donosi britanski Daily Mail, dugo se borio s depresijom, a lani u prosincu napokon je saznao pravu dijagnozu. Kako priznaje, James boluje od poremećaja pozornosti poznatijeg kao ADHD, ali uz to i kronične depresije.

- Nisam spavao noćima, a tijekom dana jedva sam se odvukao na posao. Tamo sam samo 'buljio' u ekran računala sa staklenim očima i jedva čekao kako bih se nakon radnog vremena mogao vratiti kući. Osjećao sam se toliko loše da nisam mogao odgovoriti ni na najjednostavniju poruku pa se nisam ni pokušavao odgovarati na mailove. Nisam mogao komunicirati čak ni s onima koje najviše volim,a to su moja obitelj i prijatelji - prisjetio se James. 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Dugo mu je trebalo da potraži pomoć, ali sada priznaje da je to bila dobra odluka koja mu je možda i spasila život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Storms a coming

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

- Pomalo je zeznuto opisati stanje u kojem sam se tada nalazio. Ne bi rekao da je to bila tuga, već prije bolest koju bih nazvao 'rakom uma' - dodao je James. Njegovo stanje bilo je toliko teško da je čak razmišljao o oduzimanju vlastitog života. 

Komentari (15)
  • Čudno, ima sve što može poželiti a depresivan....

    13. 1. 2019,   13:23
  • nisam ni znala da ima brata, mediji su forsirali smao onu njenu dosadnu sestru pipu

    13. 1. 2019,   12:25
  • kod ove Megan sve abnormalno - samo ulov dobar

    13. 1. 2019,   10:37