Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brat Meghan Markle istukao je zaručnicu i prijetio joj oružjem

None Foto: 10

On se pretvara u luđaka kad popije, postane druga osoba. Potpuno razumijem zašto Meghan ne želi imati ništa s njim, rekla je Kristin, inače rođakinja njegove zaručnice

Stariji polubrat Meghan Markle, Thomas Markle (52) negira optužbe da je pijan istukao zaručnicu Darlene Blount (38) i prijetio joj oružjem. Optužbe je iznijela Kristin Albea (43), rođakinja Markleove zaručnice koja je navodno dobro informirana o situaciji u njihovoj vezi.

Kako prenosi The Sun, Kristin tvrdi da Thomas svoju zaručnicu zlostavlja već neko duže vrijeme te je koristi kao vlastitu 'vreću za udaranje'.

- Cijeloj našoj obitelji je dosta njegovog ponašanja i načina na koji se odnosi prema Darlene, prije samo mjesec dana zbog njega je imala masnicu na oku. On se pretvara u luđaka kad popije, postane druga osoba. Potpuno razumijem zašto Meghan ne želi imati ništa s njim - rekla je Kristin za Daily Star.

Sve ove optužbe Thomas u potpunosti negira i tvrdi da nije čovjek koji udara žene. 

- Ovo za što me optužuju nije istina. Točno je da smo Darlene i ja imali svojih uspona i padova, ali smo i dalje par koji se mnogo voli. Uostalom, još smo uvijek zaručeni - tvrdi Thomas za Daily Star.

'NEMOJ POGRIJEŠITI' Brat Meghan Markle upozorava princa: Otkaži svadbu što prije

Thomas nije u dobrim odnosima s Meghan, a prije kraljevskog vjenčanja nagovarao je princa Harryja (34) da otkaže vjenčanje. 

Royal wedding | Autor: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL

- Meghan je plitka, uobražena žena koja će napraviti sprdačinu od obiteljskog, kraljevskog nasljeđa. Što će više vremena proći nakon vaše svadbe, shvatit ćeš da je to najveća pogreška u povijesti kraljevskih vjenčanja - prenio je britanski Daily Mail.

Thomas je pismo objavio u magazinu InTouch u kojem je javno upozorio princa da odustane od vjenčanja. 

VIDI OVO! Sam u kući: Macaulay Culkin opet odglumio scene iz kultnog filma. Pogledajte kako izgledaju danas!

Komentari (3)
  • Ovo je neka problematična obitelj.

    19. 12. 2018,   23:28
  • Sve sami luđaci u Meghanovoj obitelji. Izgleda da je ona jedina normalna.

    19. 12. 2018,   23:00