Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brena izvadila silikone: 'Kukala je i bila blijeda od jakih bolova'

None Foto: Instagram 8

Kada se sve završilo, pjevačica je kirurga pitala što smije piti od lijekova, a nakon dva tjedna došla je ponovno i ugradili su joj hijaluron u usne

Srpska pjevačica Lepa Brena (58) podvrgnula se zahvatu vađenja starih, istrošenih silikona iz usana koje je zamijenila razgradivim hijaluronom, piše Kurir.

Foto: Instagram

- Njezina gornja usna je stvarno loše izgledala. S vremenom su se pojavila kvržice, jer se taj silikon nakupio na jednom mjestu i baš se primjećivalo. To se inače događa poslije otprilike pet i više godina, a nakon toga je potrebna liječnička intervencija - rekao je izvor blizak liječniku koji je obavio zahvat te sumnja da je njezin bivši kirurg jako loše obavio posao.

Foto: Instagram

- Ona je još prije dva mjeseca bila kod našeg kirurga, pitala ga je postoji li neki manje bolan način da se riješi silikona. Plašila se, čula je da vađenje silikona iz usne jako boli. On joj je objasnio da nema drugog načina te ako želi ljepše izgledati da mora skupiti snagu - rekao je izvor. Dodao je kako je pjevačica jedva izdržala zahvat koji je bio jako bolan, a inače se izvodi pod lokalnom anestezijom.

PRIJE 17 GODINA Nije mu vjerovala: 'Brena nije htjela investirati u Đokovića...'

Tako je prije početka vađenja silikona, Brena rekla doktoru da joj da dvije injekcije anestezije, što je i učinio. Međutim, kad je zahvat počeo Brena je kukala, zapomagala, bila je blijeda od bolova, a ruke su joj drhtale. Molila je liječnika da prestane sa zahvatom, ali joj je onda dao još jednu injekciju pa je bol bila podnošljivija.

Foto: Screenhoot

Kada se sve završilo, pjevačica je kirurga pitala što smije piti od lijekova, a nakon dva tjedna došla je ponovno i ugradili su joj hijaluron u usne. 

- To je mnogo bolje rješenje jer se on poslije šest mjeseci u potpunosti apsorbira u tijelu, tako da se može ponovo ubrizgati. U svakom slučaju, Breni će se ispuniti želja jer više neće morati vaditi strano tijelo iz usana - rekao je izvor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (51)
  • Trpjeti takvu bol da se dobije ovakav finalni proizvod... neobjašnjivo😨

    30. 7. 2019,   21:12
  • Uopće je ne žalim.

    30. 7. 2019,   21:24
  • NE postoje usne koje napumpane bolje izgledaju nego prirodne. Jednako tako su teske budalastine silikoni ili druge umjetne tvorevine u grudima, to nikad nije i nece biti isto kao prirodne.

    30. 7. 2019,   22:43