Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brena o Đokoviću: Nismo htjeli uložiti u njega. Nismo ga znali

None Foto: Instagram 4

Lepa Brena i njezin suprug i tenisač Slobodan Bobo Živojinović, prije 17 godina nisu htjeli uložiti novce u tada, mladog tenisača Novaka Đokovića koji je bio na početku svoje karijere

Pjevačica Lepa Brena (58) jedna je od najbogatijih glazbenica na Balkanu. Nekadašnja neperspektivna košarkašica brčanskog Interpleta danas je, prema podacima Celebrity net wortha, 'teška' više od 107 milijuna i 800.000 kuna. Stoga ni ne čudi što je otac prvog tenisača svijeta, Novaka Đokovića (32), Srđan, na početku njegove karijere molio Brenu i njezinog supruga, također tenisača, Slobodana Boba Živojinovića (56), da ulože u mladu nadu. 

Foto: Instagram

Brena i suprug odbili su uložiti novce te si tako uskratili zaradu od 137 milijuna kune, piše srpski Kurir

RASPAMETILA FANOVE Snaha Lepe Brene pozirala je u badiću: Kao da uopće nisi rodila

- Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate biti prijatelj i imati povjerenje u onog s kim počinjete posao, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu obitelj. On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio - ispričala je pjevačica te opovrgnula glasine da je zbog toga u svađi s Đokovićem. 

Foto: Instagram

Još kao djevojčici Breni je jedna gatara u dvorištu obiteljske kuće prorekla da će biti poznatija od Tita, sretna u braku i vrlo bogata. Desetak godina kasnije, dok joj je mama šivala prve kostime jer obitelj nije imala novca za pravu scensku odjeću, Brena nije slutila da će postati jedna od najbogatijih žena bivše zemlje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 Zadnja akvizicija, prodaja Grand produkcije 2017., pjevačici i njezinu mužu račun je podebljala za 93 milijuna kuna. Za oko 180 milijuna kuna prodali su američkoj SBB mreži najuspješniju diskografsku kuću Srbije. Ostvarena su predviđanja proročice iz dvorišta, ali i ona Babe Vange, koja je Breni predvidjela brak s muškarcem u bijelom, veliku slavu i bogatstvo.

Komentari (23)
  • Mrcina jedna...da su pitali mamica on bi ulozio kao i u stotine njih

    8. 8. 2019,   18:44
  • ni prvi ni zadnji koji su propustili priliku za velikom zaradom, zbog toga što nisu prepoznali potencijal, pa nisu uložili. Ali Brena i njen suprug su još "male bebe" naspram onog što je propustio Ronald Wayne. On je sa Steveom Jobsom i Steveom Wozniackom utemeljio Apple, ali mu se nakon koji mjesec učinilo da se zaletio, nije mu ta stvar mirisala na uspjeh, pa je od ove dvojice zatražio da mu vrate ono što je on do tada uložio, pa su mu dva Stevea isplatili ukupno oko 3.700 $, s tim da potpiše da se odriče bilo kakvog daljnjeg potraživanja prema (nedavno utemeljenoj) firmi Apple, što je on i potpisao. Da je ostao vlasnikom jedne trećine dionica Apple-a (što istina, nije lako, jer su ulijetali i drugi ulagači) obzirom na današnju vrijednost Apple-a, danas bi bio daleko najbogatiji čovjek na svijetu. Pa i sam Steve Wozniack je (doduše kasnije) otišao iz Apple-a, sa otpremninom od nekih 100-injak milijuna $, što za tadašnju vrijednost Apple-a i nije bilo baš malo, ali za današnju je vrijednost Apple-a to smijurija.

    8. 8. 2019,   21:54
  • Prije je bila lepa,a sad vise nije sad je samo Brena

    8. 8. 2019,   18:44