Obavijesti

Show

Komentari 17

Brenino bogatstvo: Bazen mi je više za ukras, a ne za brčkanje

Brenino bogatstvo: Bazen mi je više za ukras, a ne za brčkanje
21

'Ja mislim da svi oni koji imaju bazene se više ne kupaju u tim bazenima', rekla je Brena i time priznala da se više voli 'brčkati' na plažama luksuznih luksuznih destinacija koje obilazi sa suprugom Bobom

VIDEO

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena (59) jedna je od najpoznatijih pjevačica regije. Brena je prije dvije godine, od prodaje 'Grand produkcije', račun podebljala za 93 milijuna kuna te tako postala jedna od najbogatijih na estradi. 

Pjevačica sa suprugom Bobom Živojinovićem (56) već nekoliko godina živi na elitnom dijelu grada, točnije na Bežanijskoj kosi, a za RTL Exkluziv  pokazala kako izgleda njezin luksuzni dom u Beogradu. Kaže kako njezin suprug Boba puno bolje kuha, a ona se nikada nije isticala i ne voli kuhati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:15

- Mama me naučila kuhati, to je bilo nešto obavezno. Sve sam morala znati, međutim, sve što mogu platiti ne želim raditi. Volim lijepo postavljen stol te da mi netko skuha i donese. Sve dok sam živa, moći ću si to priuštiti. Bolje mi je zaposliti neku lijepu kuharicu nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata. Ne trebam biti najbolja i sve raditi savršeno - rekla je pjevačica nedavno za srpske medije.

 

Vila ima tursku saunu, dva bazena, a uz glavnu kuću, Lepa Brena je sagradila i kuću za poslovni prostor u kojem su čak živjeli kandidati 'Zvezde Granda'. Kroz cijelu kuću dominiraju motivi zlatnih nijansi. 

- Ja mislim da svi oni koji imaju bazene se više ne kupaju u tim bazenima - rekla je Brena za RTL i time priznala da se više voli 'brčkati' na plažama luksuznih destinacija koje obilazi sa suprugom Bobom. 

Brena naredila sinu: Ili smršavi 45 kila ili oduzimam automobil
Brena naredila sinu: Ili  smršavi 45 kila ili oduzimam automobil

 Prošle godine, Lepa Brena i suprug Bobo kupili su novu vilu na Floridi za 1,5 milijun eura (oko 11 milijuna kuna). Kuća s pogledom na more ima tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije gostinjske sobe, a sadrži i teretanu, spa i bazen. Na renoviranje je Brena izdvojila 500 tisuća eura (oko 3,7 milijuna kuna). 

Udio od prodaje 'Grand produkcije' dobio je  i Saša Popović (64), nekadašnji harmonikaš 'Slatkoga greha'. Za oko 180 milijuna kuna prodali su američkoj SBB mreži najuspješniju diskografsku kuću Srbije.

Ostvarena su predviđanja proročice iz dvorišta, ali i ona Babe Vange, koja je Breni predvidjela brak s muškarcem u bijelom, veliku slavu i bogatstvo.

Brena je tako potvrdila status koji dugo uživa, a SBB mreža, uz samu diskografsku kuću, dobila je u vlasništvo i emisije “Grand show”, 'Grand paradu' i 'Narod pita'. Ova mreža je većinski vlasnik ugovora brojnih zvijezda Granda, ali i ugovora oko 200 pjevača. Među njima su Aca Lukas (50), Jelena Karleuša (40), Mile Kitić (67), Ana Bekuta (59), Rada Manojlović (33), Darko Lazić (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'