Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Brinem se za psihičko zdravlje Zete-Jones, brak joj je svetinja'

None Foto: Pixsell 5

Glumičina bliska prijateljica, TV voditeljica Anna Walker, otkrila je da će glumicu psihički slomiti rastava. Glumac ne vidi nikakva smisla u tome da i dalje žive u laži

Michael Douglas (69) i Catherine Zeta-Jones (43) nedavno su potvrdili višemjesečna šuškanja o bračnoj krizi. Par se odvojio na neko vrijeme kako bi odlučili što će biti s njihovim 13-godišnjim brakom. Vijest o razlazu para objavljena je dva i pol tjedna nakon glumčeva posljednjeg pregleda na koje odlazi nakon što se 2011. godine izliječio od raka grla.

- Zaključio je da je njegov brak gotov jer više ne vidi nikakvog smisla u tome da nastavi živjeti u laži. Zna da će to nevjerojatno teško utjecati na njihovu djecu, sina Dylana (13) i kćer Carys (10), no nema ih namjeru viđati ništa manje. On je njihov otac i dalje će imati važnu ulogu u njihovim životima. Njegov brak je postao hladno, mračno mjesto i poželio je izaći iz njega kako bi pronašao mir - otkrio je izvor blizak glumcu.

'Catherine će se slomiti'

Vijest o razdvajanju glumačkog para šokirala je njihove bliske prijatelje, među kojima i glumičinu dugogodišnju prijateljicu, TV voditeljicu Annu Walker (48) koja je bila kuma na vjenčanju. Anna je uvjerena da će Catherine slomiti glumčeva odluka o rastavi i brine za osjetljivu Catherine koja ima bipolarni poremećaj.

- Sljedećih nekoliko tjedana bit će vrlo teško i jako sam zabrinuta za nju. Ovo vrlo traumatično vrijeme može vrlo negativno utjecati na njezino psihičko zdravlje. Njezina majka Pat je sada s njom, tako da znam da je u dobrim rukama, a i dobar lijek joj može pomoći - rekla je. 

Obitelj i brak su joj svetinja

Uvjerena je da će glumica teško prihvatiti rastavu jer je vrlo staromodna i za nju su obitelj i brak prava svetinja.

- Catherine je vrlo staromodna i nikada nije htjela proći kroz razvod. Njezini roditelji Pat i Dai, koji su zajedno više od 50 godina, njezini su uzori. Željela je imati brak poput njih - otkrila je glumčina prijateljica koja je bezbroj puta ljetovala sa supružnicima.

Bili su nevjerojatan par, kaže, i na odmoru u ljeto 2011. neprestano su se dodirivali i nježno gledali.

- Briljantan su par i nadam se da će tako i ostati. Ona je pouzdana, strastvena osoba. Od samog početka bilo je jasno da obožavaju jedno drugo. On je izuzetno šarmantan čovjek i jednostavno ju je obožavao - zaključila je.

Komentari (17)
  • da taj stari akrap ostavi takvu žensku....ma Kate digni glavu,nabaci osmjeh,pokaži svoje lijepo lice i uživaj u životu!

    2. 9. 2013,   14:56
  • Neka Zeta dodje u Hrvatsku i kad vidi sve ovo ozdravit će sigurno... ima smještaj i zdravu hranu...a možda i više ako poželi

    2. 9. 2013,   14:52
  • on star a ona mlada lijepa i tak teško bolesna jadna djeca

    2. 9. 2013,   15:09