Obavijesti

Show

Komentari 17

'Brinem se za psihičko zdravlje Zete-Jones, brak joj je svetinja'

'Brinem se za psihičko zdravlje Zete-Jones, brak joj je svetinja'
5

Glumičina bliska prijateljica, TV voditeljica Anna Walker, otkrila je da će glumicu psihički slomiti rastava. Glumac ne vidi nikakva smisla u tome da i dalje žive u laži

VIDEO

Michael Douglas (69) i Catherine Zeta-Jones (43) nedavno su potvrdili višemjesečna šuškanja o bračnoj krizi. Par se odvojio na neko vrijeme kako bi odlučili što će biti s njihovim 13-godišnjim brakom. Vijest o razlazu para objavljena je dva i pol tjedna nakon glumčeva posljednjeg pregleda na koje odlazi nakon što se 2011. godine izliječio od raka grla.

- Zaključio je da je njegov brak gotov jer više ne vidi nikakvog smisla u tome da nastavi živjeti u laži. Zna da će to nevjerojatno teško utjecati na njihovu djecu, sina Dylana (13) i kćer Carys (10), no nema ih namjeru viđati ništa manje. On je njihov otac i dalje će imati važnu ulogu u njihovim životima. Njegov brak je postao hladno, mračno mjesto i poželio je izaći iz njega kako bi pronašao mir - otkrio je izvor blizak glumcu.

'Catherine će se slomiti'

Vijest o razdvajanju glumačkog para šokirala je njihove bliske prijatelje, među kojima i glumičinu dugogodišnju prijateljicu, TV voditeljicu Annu Walker (48) koja je bila kuma na vjenčanju. Anna je uvjerena da će Catherine slomiti glumčeva odluka o rastavi i brine za osjetljivu Catherine koja ima bipolarni poremećaj.

- Sljedećih nekoliko tjedana bit će vrlo teško i jako sam zabrinuta za nju. Ovo vrlo traumatično vrijeme može vrlo negativno utjecati na njezino psihičko zdravlje. Njezina majka Pat je sada s njom, tako da znam da je u dobrim rukama, a i dobar lijek joj može pomoći - rekla je. 

Obitelj i brak su joj svetinja

Uvjerena je da će glumica teško prihvatiti rastavu jer je vrlo staromodna i za nju su obitelj i brak prava svetinja.

- Catherine je vrlo staromodna i nikada nije htjela proći kroz razvod. Njezini roditelji Pat i Dai, koji su zajedno više od 50 godina, njezini su uzori. Željela je imati brak poput njih - otkrila je glumčina prijateljica koja je bezbroj puta ljetovala sa supružnicima.

Bili su nevjerojatan par, kaže, i na odmoru u ljeto 2011. neprestano su se dodirivali i nježno gledali.

- Briljantan su par i nadam se da će tako i ostati. Ona je pouzdana, strastvena osoba. Od samog početka bilo je jasno da obožavaju jedno drugo. On je izuzetno šarmantan čovjek i jednostavno ju je obožavao - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin