Obavijesti

Show

Komentari 26

Britanci u Novalji unajmili dvije vile: 'Susjedima se ne sviđamo'

Britanci u Novalji unajmili dvije vile: 'Susjedima se ne sviđamo'
6

U drugoj epizodi prikazanoj na platformama trećeg programa BBC-a, mladi partijaneri oduševljeni su tulumarenjem na plaži Zrće. Iako su tek proveli jednu noć tamo, već su pali prvi poljupci

VIDEO

Ovdje je kao na Ibizi, ali bez pretencioznih ljudi, rekao je jedan oduševljeni Britanac na Zrću.

Reality serija naziva 'Croatia 2017: The Brits Are Coming' počela je jučer, a u današnjoj epizodi, protagonisti su se provodili cijelu noć na Zrću.

Devetnaestogodišnji Jordan i Joel iz Bristola u hostelu u Novalju su upoznali 'zgodne i duhovite' Australke, a jedna od njih, Charlotte, toliko se svidjela Joelu da joj je odmah rekao da je voli. Par se ljubio na partiju na Zrću, a Joel je ostalo nemalo iznenađen kada se Australka okrenula i poljubila svoju prijateljicu.

#Croatia2017: Ep 2

When the girl you like kisses another girl...

Posted by BBC Three on 23. kolovoza 2017

- Ne smeta mi, to samo znači da je otvorena uma i da se želi dobro provesti - rekao je Joel. On i njegov najbolji prijatelj Jordan trebali su se vratiti u Bristol letom preko Švedske, ali su prespavali let. 

- Nije mi teško palo što smo zakasnili. Sve što želim je ostati ovdje. Noćas sam imao najbolji provod u životu - kazao je Joel. 

Catherine (22) iz Škotske kojoj je putovanje na Jadran bilo prvo ljetovanje bez obitelji stigla je s prijateljicom Shannon (21) s jednim danom zakašnjenja. Iako su imale problema sa snalaženje nakon što su sletjele u Zadru, na kraju su ipak stigle na jedan od partija na Zrću i bile su oduševljenje.

Na Pagu se nalaze i četvorica prijateljica, redom DJ-evi, Adam (24), Cary (24), Nathan (27) i Aaron (21). Svoje su putovanje na Pag opisali kao 'bijeg od stvarnosti'. 

- Unajmili su smo dvije vile i pozvali smo cure koje smo upoznali preko Tindera. Nabavili smo i DJ opremo da imamo dobru glazbu. Mislim da se susjednima baš ne sviđamo - kazao je Nathan. 

BBC 3 reality 'Croatia 2017: The Brits Are Coming' snimao kao odgovor na ITV-jev 'Love Island' koji je po gledanosti prešišao i Big Brother. Produkcija serije obećala je 'puno drame, ljubavnih trokuta i alkohola'. 

Prvu epizodu pogledajte ovdje:

Croatia 2017: Episode 1

Watch as Brits hit Croatia for their summer hols. Is £350 spending money ever enough?

Posted by BBC Three on 22. kolovoza 2017

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao