Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Britanci u šoku: Pjevački duo i menadžer poginuli su u sudaru

None Foto: promo 3

U šoku smo. Njihova energija, živahnost i talent bili su definicija našeg izdavaštva. Bili su topli ljudi, ljubazni i zabavni. Kad god bi došli u naš ured, to je bio poseban doživljaj, objavio je njihov izdavač

Članovi britanskog benda Her's, Stephen Fitzpatrick i Audun Laading iz Liverpoola te njihov menadžer, Trevor Engelbrektson, poginuli su u prometnoj nesreći u Americi u ranim jutarnjim satima, objavljeno je na službenoj Facebook stranici njihove izdavačke kuće 'Heist or Hit. 

Foto: promo

- U šoku smo. Njihova energija, živahnost i talent bili su definicija našeg izdavaštva. Bili su topli ljudi, ljubazni i zabavni. Kad god bi došli u naš ured, to je bio poseban doživljaj - objavio je njihov izdavač.

Englez Fitzpatrick i Norvežanin Laading upoznali su se kao studenti u Liverpoolu, a lani su izdali album 'Invitation to Her's'. S menadžerom su u srijedu putovali na zakazani koncert u Santa Anu u Kaliforniji kada se dogodila kobna nesreća.

- Bili su jedan od britanskih najomiljenijih i najperspektivnijih mladih bendova - objavio je izdavač.

Foto: promo

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Komentari (2)
  • Strašno, pratim već godinama njihov rad, glazbena industrija je izgubila velike umjetnike...nakon ovoga ništa više neće biti isto.

    29. 3. 2019,   14:42