Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Britanske tinejdžerke žele grudi poput Jordan

None Foto: 24sata 3

Britanske tinejdžerke toliko su opsjednute poznatim osobama da za 18. rođendan od roditelja traže silikonske grudi kakve ima Jordan

Osim Jordan (29) među djevojkama od 16 do 18 godina popularne su i grudi britanske Big Brother zvijezde Chantelle. Pomama djevojaka da izgledaju poput ovih starleta je velika jer mlade žene svakodnevno čitaju o silikonskim grudima koje su danas postale normalna i svima dostupna stvar.
- Tinejdžerke su opsjednute plastičnim operacijama jer su nesigurne i traže uporište u svojim uzorima - tvrdi glasnogovornica jedne plastične klinike Shami Choudhry.
Istraživanje koje je provedeno u Britaniji pokazuje da se interes za plastičnu kirurgiju među mladima u odnosu na 2007. godinu povećao za nevjerojatnih 150 posto. Ovako mlade djevojke se operiraju iz potpuno bizarnih razloga. Neke ističu da to rade kako bi "izgledale što bolje na plaži", a jedan je otac kćeri (18) dopustio silikone jer je, kaže, "pola života očajna zato što nema čime ispuniti omiljeni topić".
Jordan koja predvodi listu uzora, svoje grudi navodno je povećavala do osam puta, a na plastičnim operacijama je uspjela izgraditi karijeru.

Komentiraj, znaš da želiš!