Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Britney misli da ona i Lady Di 'dijele jednaku sudbinu'

None Foto: 24sata 3

Britneyino ponašanje u posljednje vrijeme više nema nikakvog smisla. Posrnula pjevačica misli da je na istom putu kao i pokojna princeza Diana

Britney Spears (25) je u posljednje vrijeme potpuno opsjednuta s pokojonom prncezom Dianom. Pjevačica je otišla toliko daleko da je čak i samu sebe počela nazivati "Diana Prince". U svom domu u Malibuu napravila je oltar posvećen Lady Di, a želi na njega staviti i haljinu u kojoj se Diana udala za Charlesa.
- Totalno je opsjednuta Dianom i svi smo zabrinuti zbog toga. Jedu od soba u svome domu pretvorila je u svetište Diani. Napunila je cijelu sobu njenim slikama, knjigama i jeftinim suvenirima s princezinim likom. Brit je rekla kako duboko vjeruje da ona i Diana dijele isti put i sudbinu. Okružuje se sa svime što ima veze s tragično preminulom princezom. Svi oko nje misle kako je takvo ponašanje prečudno, ali nitko joj se to ne usuđuje reći jer je sada u jako ranjivom razdoblju. Bilo što bi ju moglo gurnuti preko ruba, ali iz dana u dan se ponaša sve čudnije - otkrivaju Britneyini bliski prijatelji, koji su svi zabrinuti zbog nje.
Osim što je počela idolizirati pokojnu princezu Brit se izgleda odlučila pomiriti i s majkom. Pozvala je nju i sestru da joj se pridruže u kući u Malibuu. Lynne i Jamie su odmah doletjele u Los Angeles kako bi bile uz posrnulu pop princezu.

Komentari (6)
  • pa hoće li više netko pomoći toj jadnoj bogatašici!!!neće još dugo ako tako nastavi

    7. 10. 2007,   14:55
  • ja se isto pitam dal če joj konačno netko več pomoč... bilo bi več vrijeme

    8. 10. 2007,   09:03
  • nije ni njoj sve na mjestu

    8. 10. 2007,   09:12