Obavijesti

Show

Komentari 10

Britney nekada brijala glavu, a sada traži psihijatrijsku pomoć

Britney nekada brijala glavu, a sada traži psihijatrijsku pomoć
9

Pjevačica je još 2007. doživjela slom. Brijanje glave, napad kišobranom na paparazze samo su neki od ispada pjevačice. U dvadesetima Britney se slomila pred cijelim svijetom, sustigao ju je teret slave...

VIDEO

Pjevačica Britney Spears (37) ponovno proživljava teške trenutke. Nakon što se nije mogla izboriti s bolešću oca Jamieja Spearsa (66) sama je zatražila psihijatrijsku pomoć. Jamie je prije par mjeseci imao rupturu debelog crijeva i proveo 28 dana u bolnici nakon operacije. Američki mediji u srijedu su objavili kako se pjevačica nalazi na liječenju u instituciji zaduženoj za mentalno zdravlje.

Liječnici su joj još 2007. dijagnosticirali bipolarni poremećaj, nakon što je imala živčani slom, kada je njezin otac zatražio od suda da se oformi tim liječnika i odvjetnika koji će s njim na čelu brinuti o Britney i o njezinoj imovini. Otac joj je najveća podrška još otprije i brine o njoj, njezinom životu, karijeri i djeci.

Sama došla u bolnicu: Britney Spears završila na psihijatriji
Sama došla u bolnicu: Britney Spears završila na psihijatriji

Ražalostila je obožavatelje izjavom da uzima pauzu na neodređeno vrijeme i da otkazuje show 'Domination' u Las Vegasu tako da njezina karijera ovoga puta neće stagnirati zbog nje same već zbog njezinog oca. - Najbitnije je da stavite svoju obitelj uvijek na prvo mjesto. I to je odluka koju moram napraviti. Prije nekoliko mjeseci moj otac je završio u bolnici i skoro je umro. Jako smo zahvalni što je preživio, ali je i dalje velik put ispred njega - napisala je Britney na društvenim mrežama. 

Pjevačica je prošle godine proslavila i jubilarnih 20 godina od hita 'Baby one more time' koji slovi i za jedan od najvećih u njezinoj karijeri. 

- Ne mogu vjerovati da je već prošlo toliko vremena. Zaista ludo i zabavno vrijeme, čak mi je i malo u magli - izjavila je Britney. 

Podsjetimo se, popularna pjevačica je 2007. doživjela mentalni slom. Brijanje glave, zatim napad kišobranom na paparazze samo su neki od ispada koje je pjevačica priredila javnosti. U svojim dvadesetima Britney se slomila pred svjetskom javnošću, sustigao je teret slave te mnogobrojni problemi poput ovisnosti, propalog braka i borbe za skrbništvo nad sinovima te problemi i s menadžerom.

Pramen njezine kose prodan je tad čak za 5,6, milijuna kuna na internetskoj aukciji na eBayu, gdje je utvrđeno DNK analizom da se radi o autentična tri centimetra kose, uz navodno i nalaz koji govori da je uzimala drogu u vrijeme šišanja. Uz pramen je kupac dobio i certifikat analize iz laboratorija gdje je analiza urađena. Britney je tada završila na rehabilitaciji i išla na sastanke anonimnih alkoholičara. 

Njezin sadašnji dečko Sam Asghari (25), kojeg je upoznala na snimanju spota i s kojim je u vezi 3 godine, oglasio se putem Instagram profila.

- To nije slabost već znak apsolutne snage. Ljudi bi trebali biti inspirirani ovime, barem ja jesam - napisao je Sam.

Pokretanje videa...

01:37

NE TREBA IM VJEROVATI: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, iako će vas na prvu prevariti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana