Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Britney priznala: Sramežljiva je i boji se susreta s nepoznatima

None Foto: Schreenshoot 6

Pjevačica, koja je 2008. godine imala živčani slom, otkrila je da postoji velika razlika između njezinog privatnog života i nje na pozornici. Danas na sve gleda drugačije

Iako je rano stekla status jedne od najvećih pop zvijezda na svijetu, Britney Spears (32) u dokumentarcu 'I Am Britney Jean' otkrila je da se s vremenom pretvorila u neku drugu osobu. 

Pati od socijalne fobije - straha od susreta s nepoznatim ljudima ili nekih socijalnih situacija, pretjerane sramežljivosti i brige. Britney, koja je 2008. godine imala živčani slom, otkrila je da postoji velika razlika između njezinog privatnog života i nje na pozornici. 

- I kao mala bila sam jako sramežljiva, tako da si zbilja ne mogu pomoći - rekla je pjevačica koja je poznata po golišavim video spotovima. 

- Kad sam na pozornici, ozbiljno se pretvaram u drugu osobu. To je moja druga osobnost. Bipolarni poremećaj - rekla je Britney koja se zadnjih godinu dana priprema za dvogodišnje nastupe u Planet Hollywoodu u Las Vegasu. 

- Kad sam započinjala karijeru, bilo mi je svejedno što netko misli o meni, bila sam sretna što sam na pozornici. S vremenom sam počela uočavati i loše stvari. Nisam potpuno stvorena za ovu industriju jer sam sramežljiva. S tim se uopće ne nosim dobro - priznala je Britney te dodala kako se uopće ne zna ponašati u velikim grupama. 

'Volim seks i mislim da je super, ali danas drugačije gledam na sve'

- Samo sve učinim čudnim - rekla je Britney koja seksi scene nikad nije voljela snimati pred svojim ocem koji je zadužen za brigu o odnosima s javnošću, rasporedu, ponašanju te njezinoj sigurnosti. No, tijekom snimanja spotova s uz nju je njezin dugogodišnji menadžer. Otkako je postala majka, ima drugačiji pogled na sve. 

- Volim seks i mislim da je super, no sad kad sam starija drugačije gledam na sve. Nekad se osjećam kao da imam 20 godina, a nekad kao da imam 50 - zaključila je Britney koja iza sebe ima dva braka. 

Komentari (50)
  • Koliko photoshopa na njoj koriste!!!! strava

    23. 12. 2013,   15:14
  • meni samo izgledaš ko da nisi sva svoja

    23. 12. 2013,   15:17
  • fino joj je propao album

    23. 12. 2013,   15:42