Obavijesti

Show

Komentari 50

Britney priznala: Sramežljiva je i boji se susreta s nepoznatima

Britney priznala: Sramežljiva je i boji se susreta s nepoznatima
6

Pjevačica, koja je 2008. godine imala živčani slom, otkrila je da postoji velika razlika između njezinog privatnog života i nje na pozornici. Danas na sve gleda drugačije

VIDEO

Iako je rano stekla status jedne od najvećih pop zvijezda na svijetu, Britney Spears (32) u dokumentarcu 'I Am Britney Jean' otkrila je da se s vremenom pretvorila u neku drugu osobu. 

Pati od socijalne fobije - straha od susreta s nepoznatim ljudima ili nekih socijalnih situacija, pretjerane sramežljivosti i brige. Britney, koja je 2008. godine imala živčani slom, otkrila je da postoji velika razlika između njezinog privatnog života i nje na pozornici. 

- I kao mala bila sam jako sramežljiva, tako da si zbilja ne mogu pomoći - rekla je pjevačica koja je poznata po golišavim video spotovima. 

- Kad sam na pozornici, ozbiljno se pretvaram u drugu osobu. To je moja druga osobnost. Bipolarni poremećaj - rekla je Britney koja se zadnjih godinu dana priprema za dvogodišnje nastupe u Planet Hollywoodu u Las Vegasu. 

- Kad sam započinjala karijeru, bilo mi je svejedno što netko misli o meni, bila sam sretna što sam na pozornici. S vremenom sam počela uočavati i loše stvari. Nisam potpuno stvorena za ovu industriju jer sam sramežljiva. S tim se uopće ne nosim dobro - priznala je Britney te dodala kako se uopće ne zna ponašati u velikim grupama. 

'Volim seks i mislim da je super, ali danas drugačije gledam na sve'

- Samo sve učinim čudnim - rekla je Britney koja seksi scene nikad nije voljela snimati pred svojim ocem koji je zadužen za brigu o odnosima s javnošću, rasporedu, ponašanju te njezinoj sigurnosti. No, tijekom snimanja spotova s uz nju je njezin dugogodišnji menadžer. Otkako je postala majka, ima drugačiji pogled na sve. 

- Volim seks i mislim da je super, no sad kad sam starija drugačije gledam na sve. Nekad se osjećam kao da imam 20 godina, a nekad kao da imam 50 - zaključila je Britney koja iza sebe ima dva braka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...