Obavijesti

Show

Komentari 5

Britney skombinirala 'ljetne' čizme uz badić: Skidaj taj užas

Britney skombinirala 'ljetne' čizme uz badić: Skidaj taj užas
11

To nije ona. Previše plastičnih operacija i botoksa, komentirali su fanovi izgled pjevačice Našalili su se da je Britney svojim stilom zapela u ranim 2000-ima

VIDEO

Nisam se mogla odlučiti, spuštena ili podignuta kosa, upitala je Britney Spears (36) obožavatelje. Pjevačica je pozirala pokraj bazena u zebrastom kupaćem kostimu i bijelim čizmama, a kombinacija je iznenadila fanove koji se nisu usredotočili na njenu frizuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Couldn't make up mind... hair up or down??? 👠👠👠👠👠👠 📷: @fiacuzziphotography

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- Što je s tim čizmama? To je pogrešno na slici. O bože, daj skini te čizme - komentirali su. Istaknuli su kako Britney izgleda odlično i s podignutom i spuštenom kosom, no da ionako većina ljudi ni ne gleda njenu frizuru. Savjetovali su pjevačici da skine 'ljetne' čizme jer su joj se noge sigurno 'skuhale' na vrućini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸🌸🌸 📷: @fiacuzziphotography

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Neke je ipak oduševila Britneyina 'hrabra' kombinacija kupaćeg kostima i čizama. Komentirali su kako je pjevačica 'genij jer je spojila nespojivo'. Dodali su kako za njih to dobro funkcionira. Dio fanova je preporučio Spears da oboji kosu u smeđe te su primijetili kako joj tijelo i lice izgledaju čudno. 

- To nije ona. Previše plastičnih operacija i botoksa - napisali su. Našalili su se da je Britney svojim stilom zapela u ranim 2000-ima. Pjevačica je trenutno na svjetskoj turneji 'Piece of Me', a nakon što je obišla dio Europe, imat će koncerte po Americi. 

Fanove je posebno iznenadio Britneyin nastup u londonskoj O2 areni prošlog mjeseca kada je bičevala engleskog voditelja i modela Rylana Clarka Neala (29) na pozornici. Pjevačica je voditelju stavila povodac i šetala ga na pozornici te je on poslušno išao za njom ispružen na sve četiri poput psa. Britney je poseban scenski nastup s Rylanom izvodila tijekom svoje pjesme 'Freak Show', a pretvarala se i da ga bičuje. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...