Obavijesti

Show

Komentari 13

Britney Spears od Adnana dobila zaručnički prsten?

Britney Spears od Adnana dobila zaručnički prsten?
4

Britney Spears na prstenjaku ima prsten s velikim dijamantom. Odmah su počela govorkanja kako su ona i Adnan Ghalib zaručeni i planiraju svadbu

VIDEO

Nakon što je viđena kako kupuje testove za trudnoću, njen menadžer Sam Lutfi kazao je kako pjevačica nije trudna, nego je s Adnanom samo zafrkavala paparazze.
Jučer je pak na ruci imala prsten koji izgleda kao zaručnički. Potvrđuje li to navode da se Britney Spears (26) i Adnan Ghalib (35) planiraju vjenčati, tek treba vidjeti. Britanski Daily Mail doznaje kako ona pritišće Ghaliba da ubrza svoj razvod od Azlynn Berry, s kojom ne živi zajedno već godinu dana.
Brit je prsten pokazala tijekom šopinga u koji je otišla u dva sata poslije ponoći. Trgovina Kitson se otvorila samo zbog nje, a bivša pop princeza kupovati je došla obučena u bijelu mušku košulju, kravatu i podrapane mrežaste čarape.
Navodno je i njen nedavni put u Meksiko bio zbog želje da se uda za Adnana. Ona je mislila kako se tamo on može razvesti na brzinu, ali to nije moguće pa su se vratili u Los Angeles neobavljena posla.
Britneyin rođak Alli Sims misli kako bivši paparazzo ima samo loše namjere i htio bi da nestane iz života njegove rođakinje. Adnan i Brit htjeli su sinoć otići na romantičnu večeru, ali paparazzi su ih pratili u restoran. Ghalib ih je htio otjerati i u napadu bijesa razbio je jedan stol i stolicu. Kasnije te večeri, četiri paparazza su uhićena dok su jurili za Britneyinim automobilom.


BRITNEYIN POREMEĆAJ VIŠESTRUKIH LIČNOSTI
Razni izvori u zadnje vrijeme tvrde kako pjevačica uopće nema tolikih problema s drogom, nego da je njeno ponašanje uzrokovano poremećajem višestrukih ličnosti. Internet-stranica TMZ saznala je koje sve ličnosti Britney ima. Nedavno je počela govoriti britanskim naglaskom i njeni prijatelji tu ličnost zovu "britanska djevojka". Kad se "probudi" iz te ličnosti, Britney se navodno ne sjeća ničega što je radila dok je bila "britanka". "Šuška" se da je propustila i posljednje saslušanje o skrbništvu nad djecom zbog te ličnosti i uopće se ne sjeća tog dana. Osim "britanke", Britney navodno ima još ličnosti, a neke od njih su identificirane kao "plačljiva djevojka", "diva" i nerazumljiva djevojka".

AP VEĆ NAPRAVIO OSMRTNICU ZA BRITNEY SPEARS
Associated Press je potvrdio da imaju spremnu osmrtnicu za posrnulu pjevačicu. Takva praksa je uobičajena za velike medijske kuće, ali prijevremene osmrtnice se obično rade za već stare ili jako bolesne ljude.
- Ne želimo da se ikome dogodi nešto loše i nadamo se da tu osmrtnicu nećemo trebati iskoristiti u sljedećih 50 godina. No ako se nešto dogodi, moramo biti spremni - kazao je urednik Entertainment rubrike iz AP-a, Jesse Washington.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu