Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brojni poznati našli osvježenje u jedinstvenom boutique kinu

None Foto: Bojan Zibar 12

Aktualne crtiće, 'Kako je Gru postao dobar', 'Auti 3' i 'Patke za nemoguće zadatke', sa svojom djecom pogledali su i brojni poznati roditelji: Tomislav Jelinčić, Ivana Husar Mlinac, Ines Preindl...

Da  ljetni sadržaji i programi ne budu rezervirani isključivo za obalu, ove subote pobrinulo se najljepše zagrebačko kino, Kaptol Boutique Cinema, priredivši nezaboravno iskustvo za one najmlađe. Nakon što su u kinocrtaonici, kutku u WOW baru namijenjenom samo njima, uživali crtajući i bojajući svoje najdraže animirane likove, njihove pustolovine pogledali su i na velikom platnu.

Aktualne crtiće, 'Kako je Gru postao dobar', 'Auti 3' te 'Patke za nemoguće zadatke' sa svojom djecom pogledali su i brojni poznati roditelji: Tomislav Jelinčić sa suprugom, Ivana Husar Mlinac, Ines Preindl, Zoran Pribičević sa suprugom, Ženja Moskaljov i drugi.

Osim u Matinejama, roditelji su s djecom uživali gledajući i atraktivne akrobacije na svili, što je još jedan u nizu programa za najmlađe koji će zabavu potražiti u najnovijem kinu u centru grada. U suradnji s udrugom Traumatic Arts, akrobatske vještine prije Matineja na programu su 15. i 22. srpnja, 19. i 26. kolovoza te 2. rujna, kada se planira veliki završni nastup za kraj ljetne sheme.

Kaptol Boutique Cinema od otvorenja kreira novu percepciju kina jer su, osim s nizom premijera i festivala, do sada održali niz koncerata, a u suradnji s Martinom Tomčić i Ivanom Husar Mlinac pokrenuli su zanimljiv koncept mjuzikla pod nazivom Husar &Tomčić Music Cinema, čiji se nastavak iščekuje najesen.  

Ljeto u Kaptol Boutique Cinema traje sve do 3. rujna do kada traje i Kinocrtaonica, a u srpnju i kolovozu u kinu možete pogledati 'Kako je Gru postao dobar', 'Valerian i grad tisuću planeta', 'Tvrd orah 2', 'Dunkirk', 'Planet majmuna: Rat', 'Atomska plavuša', kao i crtić 'Vrapčić Richard', dok su za rujan već najavljena i dva atraktivna rock spektakla na velikom platnu - David Gilmour: Live at Pompeii 13. rujna i 28. rujna Black Sabbath: The End of The End, o posljednjoj turneji majstora metala.

Sve informacije o Ljetu u Kaptol Boutique Cinema potražite na internetskim stranicama kina, na Instagramu i na Facebooku kina.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!