Obavijesti

Show

Komentari 0

Brojni poznati našli osvježenje u jedinstvenom boutique kinu

Brojni poznati našli osvježenje u jedinstvenom boutique kinu
12

Aktualne crtiće, 'Kako je Gru postao dobar', 'Auti 3' i 'Patke za nemoguće zadatke', sa svojom djecom pogledali su i brojni poznati roditelji: Tomislav Jelinčić, Ivana Husar Mlinac, Ines Preindl...

VIDEO

Da  ljetni sadržaji i programi ne budu rezervirani isključivo za obalu, ove subote pobrinulo se najljepše zagrebačko kino, Kaptol Boutique Cinema, priredivši nezaboravno iskustvo za one najmlađe. Nakon što su u kinocrtaonici, kutku u WOW baru namijenjenom samo njima, uživali crtajući i bojajući svoje najdraže animirane likove, njihove pustolovine pogledali su i na velikom platnu.

Aktualne crtiće, 'Kako je Gru postao dobar', 'Auti 3' te 'Patke za nemoguće zadatke' sa svojom djecom pogledali su i brojni poznati roditelji: Tomislav Jelinčić sa suprugom, Ivana Husar Mlinac, Ines Preindl, Zoran Pribičević sa suprugom, Ženja Moskaljov i drugi.

Osim u Matinejama, roditelji su s djecom uživali gledajući i atraktivne akrobacije na svili, što je još jedan u nizu programa za najmlađe koji će zabavu potražiti u najnovijem kinu u centru grada. U suradnji s udrugom Traumatic Arts, akrobatske vještine prije Matineja na programu su 15. i 22. srpnja, 19. i 26. kolovoza te 2. rujna, kada se planira veliki završni nastup za kraj ljetne sheme.

Kaptol Boutique Cinema od otvorenja kreira novu percepciju kina jer su, osim s nizom premijera i festivala, do sada održali niz koncerata, a u suradnji s Martinom Tomčić i Ivanom Husar Mlinac pokrenuli su zanimljiv koncept mjuzikla pod nazivom Husar &Tomčić Music Cinema, čiji se nastavak iščekuje najesen.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ljeto u Kaptol Boutique Cinema traje sve do 3. rujna do kada traje i Kinocrtaonica, a u srpnju i kolovozu u kinu možete pogledati 'Kako je Gru postao dobar', 'Valerian i grad tisuću planeta', 'Tvrd orah 2', 'Dunkirk', 'Planet majmuna: Rat', 'Atomska plavuša', kao i crtić 'Vrapčić Richard', dok su za rujan već najavljena i dva atraktivna rock spektakla na velikom platnu - David Gilmour: Live at Pompeii 13. rujna i 28. rujna Black Sabbath: The End of The End, o posljednjoj turneji majstora metala.

Sve informacije o Ljetu u Kaptol Boutique Cinema potražite na internetskim stranicama kina, na Instagramu i na Facebooku kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode