Obavijesti

Show

Komentari 1

Bruce Dickinson nije pilotirao: Maideni ipak angažirali pilota

Bruce Dickinson nije pilotirao: Maideni ipak angažirali pilota
2

SVESTRANI Iako Iron Maiden obično prevozi frontmen Bruce Dickinson, u Zagreb su doletjeli drugim zrakoplovom pa glazbenik ovaj put nije pilotirao

VIDEO

Ukrali smo vam Slavena Bilića, oprostite, rekao je Bruce Dickinson 2008. na koncertu na splitskom Poljudu. U Gradu podno Marjana bend je posljednji put nastupao prije dvije godine, a sad se opet vratio u Hrvatsku. Britanski heavy metal sastav večeras će nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Imaju iznenađenje: Iron Maiden i njihov Eddie opet u Zagrebu
Imaju iznenađenje: Iron Maiden i njihov Eddie opet u Zagrebu

Dickinson (59), osim što pjeva, bavi se i drugim aktivnostima. Mačevalac je svjetske klase, glumac, romanopisac i proizvođač piva, a ima i pilotsku dozvolu. Kad bend ide na nastupe, obično ih prevozi njihov frontmen. 

Ovaj put, međutim, u Zagreb nisu doletjeli svojim specijaliziranim Boeing 757 pa su stoga, kako doznajemo, osim drugog aviona uzeli i pilota. U Zagreb su sletjeli jučer u ranim poslijepodnevnim satima, a u gradu će ostati do srijede, kad nastavljaju turneju nastalu na platformi videoigre “Legacy Of The Beast”. 

Multimedijalni show: Maideni su Hrvate pozvali da fotografijama sudjeluju u popunjavanju karte obožavatelja

Zagrebačkoj publici, kažu, pripremaju multimedijalni show za pamćenje. Zagrepčane su pozvali i da svojim fotografijama sudjeluju u popunjavanju karte obožavatelja na stranici https://partofthelegacy.ironmaiden.com, na kojoj zasad prednjače Talijani.

Iron Maiden u Hrvatskoj ima mnogo obožavatelja, a uz Hrvatsku ih veže i poznanstvo s bivšim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem (49).

The Legacy Of The Beast: Nordijski koncerti rasprodani
The Legacy Of The Beast: Nordijski koncerti rasprodani

Basist benda Steve Harris veliki je obožavatelj West Ham Uniteda, koji je trenirao Bilić i u kojemu je igrao, i tu je započelo njihovo međusobno obožavanje, koja i danas traje. Kad su nastupali prije deset godina na Poljudu u Splitu, Bilić ih je vodio na večeru, a Harris je prije dvije godine, kad su opet došli u grad podno Marjanom, rekao da bi volio da Bilić zasvira s njima. Trener je na koncert Maidena u Splitu vodio sina Lea.

- Napokon u mom drugom domu, na Poljudu, svira moj najdraži bend – rekao je tad oduševljeni Bilić. Skakao je u ritmu heavy metala cijeli koncert i slikao se s ostalim fanovima. Prije koncerta se družio s bendom.

Southampton Manager Contenders

Slaven Bilić slovi za najvećeg hrvatskog fana Iron Maidena

Basist benda Steve Harris veliki je obožavatelj West Ham Uniteda, koji je trenirao i u kojem je igrao Slaven Bilić, i tu je započelo njihovo međusobno obožavanje, koja i danas traje. Prije koncerta na Poljudu Bilić se družio s bendom, a članove je izveo i na večeru. Oni su izjavili kako bi voljeli da trener zasvira s njima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin