Obavijesti

Show

Komentari 57

Bruce nabavlja žensku odjeću: Kćeri će biti njegove stilistice

Bruce nabavlja žensku odjeću: Kćeri će biti njegove stilistice
5

Svaka ima svoju ideju kako bi Bruce trebao izgledati i odijevati se. Žele aktivno sudjelovati u transformaciji svog oca, otkrio je izvor za Radar Online

VIDEO

Bivši suprug Kris Jenner (59) spreman je i odjećom koju nosi pokazati kako se zapravo osjeća. Kako piše Radar Online, potpuna preobrazba Brucea Jennera (65) je u tijeku.

- Polako mušku garderobu mijenja sa ženskom odjećom. U zadnje vrijeme ju je pažljivo birao. Nosio je neutralnu odjeću. Uglavnom ono što bi mogli nositi i muškarci i žene - rekao je izvor. Dodao je da će Bruce biti vrlo elegantna i sofisticirana žena, no da ga se ipak neće moći vidjeti u haljinama.

Oko izgleda bivšeg olimpijskog prvaka brinut će se njegove kćeri. Bruce je biološki otac tri kćeri, Casey (34), Kendall (19) i Kylie (17), a poočim je Kim (34), Kourtney (35) i Khloe (30).

- One će sigurno biti njegove stilistice, a svaka ima svoju ideju kako bi Bruce trebao izgledati i odijevati se. Žele aktivno sudjelovati u transformaciji svog oca, a činjenica da posjeduju hrpetinu odjeće, u tome će im itekako pomoći - otkrio je izvor.

Bruce navodno u svom domu u Malibuu već živi kao žena, a sve o svojoj transformaciji trebao bi otkriti u showu koji se snima. S Kris se rastao prošle godine poslije 22 godine u braku.

U subotu je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći

Kako piše TMZ, Bruce je izazvao prometnu nesreću u kojoj su se našla četiri automobila, a jedna je osoba izgubila život.

Pokretanje videa...

24sataTV 00:57

Svjedoci tvrde da je Jenner naletio na stražnji dio jednog od automobila koji se nakon toga zabio u automobile koji su dolazili, a na njega je naletio Hummer. Jennerova obitelj tvrdi da su za nesreću krivi paparazzi, dok neki mediji pišu kako paparazza nije bilo nigdje u blizini.

Policija smatra da Bruce nije vozio prebrzo te da je samo pokušavao izbjeći sudar. Pristao je otići u bolnicu na vađenje krvi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...