Obavijesti

Show

Komentari 28

Bruno je novi Videostar: Cure su se gurale da mu priđu bliže

Bruno je novi Videostar: Cure su se gurale da mu priđu bliže
15

Svojim spektakularnim izazovima Bruno Lukić zadivio je publiku i dospio na sam vrh naše YouTube scene. Ogroman broj obožavatelja naguravao se kako bi prvi mogao čestitati zvijezdi...

VIDEO

Još uvijek nisam svjestan što sam uspio ostvariti sa svojih 16 godina, rekao je Bruno Lukić.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:35

Bruno se okitio statusom novog JoomBoos ‘VideoStara’ i tako postao velika YouTube zvijezda. Na najluđem partyju godine održanom u zagrebačkom noćnom klubu Opera cijelu je večer vladala euforija.

PARTY NA VRHUNCU: Za nekoliko minuta proglašenje pobjednika najvećeg internetskog talent showa u regiji! Ovo je novi Videostar!

Posted by 24sata on 10. prosinca 2017

Joombastično finale najvećeg online talent showa u regiji izazvalo je pravi kaos. Stotine fanova gurale su se kako bi vidjele svoje omiljene YouTubere i napravili s njima selfie. Svi su željeli biti u prvom redu kako bi bodrili svoje finaliste. JoomBoosovci su odlučili.

Publika je od svih finalista  najviše zavoljela Brunu te je on, uz titulu ‘VideoStara’, osvojio ekskluzivni ugovor s JoomBoosom, ali i putovanje u Hollywood.

jombooss

- Najdraža nagrada mi je statua jer je ona zapravo simbol pobjede i nju ću čuvati zauvijek - rekao je Bruno te dodao kako će statuu držati na polici u svojoj sobi. Pohvalio se i podrškom koju su mu davali bližnji.

- Kada sam ušao u finale, svi prijatelji i cijela obitelj je bila iznenađena. Svi su jako ponosni na mene. Pratili su sve moje videe i tvrde da su im svi savršeni - rekao je Bruno.

Dok su ga proglašavali pobjednikom, publika se derala “Bruno, mi te volimo”, a Bruno je i njima poručio kako ih sve voli. Da bi pridobio pažnju publike, Bruno je tijekom natjecanja za titulu ‘VideoStara’ napravio puno izazova. 

- Najteži izazov bio je kada smo na povjerenje partnera morali proći kroz minsko polje, a najsmješniji kada su nas gađali vodenim balonima - ispričao je Bruno. Već sada ima mnoštvo obožavateljica, koje mu tepaju da izgleda poput planetarno popularnog Justina Biebera. 

- Najluđa poruka od obožavateljica bila je “Otet ću te i bit ćeš samo moj” - zaključio je Bruno sa smiješkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada