Obavijesti

Show

Komentari 16

Krajcar: Nakon što mi je umrla kći (7), spoznao sam Isusa...

Krajcar: Nakon što mi je umrla kći (7), spoznao sam Isusa...
4

Osjetio sam da je moja Lucija živa, doživio sam spoznaju vječnoga života i nestao je strah od smrti. Iako je bol bila neizmjerna, u mojoj se nutrini dogodila velika prekretnica, prepričao je glazbenik

VIDEO

Gledamo reklame s popustima, suludo hrlimo u trgovačke centre. Eto, u to se Božić pretvorio, kaže Bruno Krajcar (46).

Kraj crkve napravili snježnog Isusa: Svi u selu su oduševljeni
Kraj crkve napravili snježnog Isusa: Svi u selu su oduševljeni

Akademski glazbenik, skladatelj i kantautor za Glas Istre progovorio je o smrti kćeri Lucije, koja je 2005. smrtno stradala u prometnoj nesreći.

- U životu mi nije bilo nikakvih tragedija, nikakvih stresova ni trauma. Čovjek uđe u komfornu zonu i sebi prilagođava Božje zakone. Ma to su bile i te, mlade, adolescentske godine. Ne razmišljaš o smislu života, o smrti. Kad čuješ da se nekome dogodi neka tragedija, to nekako prođe pokraj tebe. To se ne događa tebi, nego nekom drugom. To je daleko od tebe. Ponekad nešto poslušaš o tome, ali to ustvari ne čuješ. U drugom si filmu - kaže Krajcar.

Život, dodaje nosi i piše romane sa sadržajem na koji ne možeš uvijek utjecati. Događa mu se teška tragedija.

- U 2003. godini u prometnoj nesreći stradala mi je mama. Smrtno. Opet se ponavljaju teške emocije kao kad je umrla kunjada. Prođu dvije godine i u prometnoj nesreći stradava mi kćerka Lucija, moj niti sedmogodišnje anđeo. Tri dana bila je u bolnici u komi. Ne mogu opisati, ne postoje riječ za osjećaj kad se na ekranu pojavila ravna crta, kad se njen ovozemaljski život ugasio. Tada se Lucija preselila na drugi svijet - ispričao je glazbenik.

Pula: Advent u katedrali

Krajcar je tada čvrsto  vjerovao da se čudo može dogoditi. Nije se dogodilo čudo onako kako je sam to želio, ali se,objšnjava, dogodilo na drugi način.

- U tom trenutku sam osjetio neku milost, osjetio sam da je moja Lucija živa, doživio sam spoznaju vječnoga života i nestao je strah od smrti. Iako je bol bila neizmjerna, u mojoj se nutrini dogodila velika prekretnica. Što god da mi se više dogodi u životu, znam da smrt nije kraj i da je moj Bog, Isus Krist Bog živih - priznaje glazbenik.

Pula: Advent u katedrali

Tvrdi da je Isus, koji je pobijedio smrt, najveća nada čovjeku.

- Svi mogu negirati Boga, Krista, njegovu ljubav i žrtvu, ali doći će trenutak kad ćemo se s njime gledati licem u lice. Bogu se nigdje ne žuri. Bog je silno velik, ima veliku ljubav za čovjeka, ali mi to ne shvaćamo - zaključio je Krajcar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...