Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bruno Petković o djevojci: 'Nije Tea mene osvojila, nego ja nju'

None Foto: Pixsell/Instagram 12

Talentirani nogometaš ne skriva ljubav prema svojoj djevojci Tei Slavici, nekadašnjoj manekenki i trenutnoj studentici međunarodnog poslovanja

Uz moju obitelj i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan, rekao je Bruno Petković (25), Dinamovac kojem je odlučujući gol u utakmici protiv Benfice donio i poziv u A reprezentaciju.

Talentirani nogometaš ne skriva ljubav prema svojoj djevojci Tei Slavici (19), nekadašnjoj manekenki i studentici međunarodnog poslovanja. 

Foto: Instagram

- Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju - rekao je za časopis Story mladi nogometaš. Iako svoju vezu ne skrivaju od javnosti, Petković o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu ne voli previše govoriti u medijima.

Foto: Instagram

- Sretni smo i zadovoljni, ali detalje o našem privatnom životu volim radije zadržati za sebe - priznao je Bruno koji ni ranije nije želio otkrivati detalje o svojoj vezi s Teom. Tek je nedavnom objavom na Instagramu otkrio koja je to djevojka osvojila njegovo srce, odnosno kako sam kaže, on je osvojio njezino.

Foto: Instagram

Ni njegova djevojka nije mnogo drugačija. Tea je nakon pobjedničkog gola svog dečka odbila davati bilo kakve posebne izjave za medije, ali se zato na društvenim mrežama ipak pohvalila svojim prijateljima kako se za Dinamovu utakmicu s Benficom pripremala još od ranih poslijepodnevnih sati.

Foto: Instagram

Naime, bivša manekenka, a danas studentica privatne visoke škole, cijelo poslijepodne provela je u dresu Dinamova napadača, a samu je utakmicu, ako je sudeći prema društvenim mrežama, budno pratila i sa tribina maksimirskog stadiona.

Foto: Instagram

Nakon velike Dinamove pobjede, Tea se svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila i strastvenim poljupcem koji je dobila od dečka.

Foto: Instagram

Slavica je, s obzirom na to da se neko vrijeme bavila manekenstvom i modelingom, inače vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života. 

Foto: Instagram

Tamo često dobiva komentare, uglavnom usmjerene na njezin fizički izgled. 'Prelijepa si', 'Super izgledaš' i 'Fotografije su ti predivne' samo su neki od komentara njezinih pratitelja na Instagramu. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Komentari (106)
  • Nema veze s ljubomorom, da odmah začepim zle jezike ali evo mala recenzija ženki fudbalera. Sve iste, ili u najmanju ruku slične, klonirane. Djeluju neprirodno i izvještačeno. Prćasti nosići, usta kao galaktički prolaz, duge kose, umjetne paun trepavice...Sve visoko obrazovane u prajvat školama za menadžment, u CV-u upisan dug manekenski staž ili uspješna vještina savladavanja grilanja i selfiranja pred kamerama. Kad smo kod modnog izričaja đevojaka, odjeća mora da bude markirana s velikim ablemima po prsima i na torbacima. Emotivno, sve zatelebane do ušiju u svoje bolje polovice pa bili i oni intelektualni tudumi i fizički neatraktivni kao bića iz Međuzemlja.

    13. 3. 2019,   13:44
  • 19godina?? Nekadašnja manekenka?

    13. 3. 2019,   13:18
  • Nije me briga,ali sve žene fudbalera kao da ih je jedan poštar napravia.sve na isti kalup

    13. 3. 2019,   13:19