Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Buduća britanska rap zvijezda veseli se Umagu i voli Marleya

None Foto: Instagram 5

Moje je da samo repam, a Umagu se veselim kao i svakom nastupu. Gdje god me svijet treba, ja ću biti tamo, rekla nam je 23-godišnja reperica

Britanska glazbenica IAMDDB u petak će nastupiti na festivalu Sea Star u Umagu. Zbog svojih hitova u vrlo kratkom roku postala je nova ikona hip hopa na Otoku. Iako još aktualni trap zvuk kombinira s nečim kudikamo manje popularnim kod mlađe publike - jazzom. Obožava soul, na pozornici ima zavidan stav, a kreativnost pokazuje u svemu čega se dohvati. 

Foto: Instagram

- Sva moja glazba zvuči onako kako se tad osjećam. To je nešto što uvijek moram pratiti u kreativnom procesu, kao što i neke stvari moram proživjeti i iskusiti da bih o njima govorila u pjesmama - priča nam 23-godišnja glazbenica, čiji su spotovi na YouTubeu pogledani na stotine milijuna puta. 

IAMDDB, pravim imenom Diana DeBrito, odrasla je u Manchesteru, rokerskom gradu. Tamo gdje su stasali i u glazbene knjige besmrtnosti se upisali bendovi poput Joy Divisiona, Smithsa, Oasisa i Stone Rosesa. Ipak, njezin najveći idol i glazbeni utjecaj u početku karijere bio je s drugoga kraja svijeta. 

Foto: Instagram

- Bob Marley, jedan i jedini. On je neizmjerno važan za moju karijeru i sve što sam postala, a i dalje ga obožavam - priznaje glazbenica.

Osim glazbom, bavi se manekenstvom, pa smo je mogli vidjeti u kampanjama za prestižne brendove, a britanski BBC prošle ju je godine proglasio jednom od najvećih nadolazećih zvijezda sa scene. IAMDDB kao da ne mari za sve to previše.  

- Moje je da samo repam, Umagu se veselim kao i svakom nastupu. Gdje god me svijet treba, ja ću biti tamo - kaže nam za kraj...

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Komentari (4)