Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bujna manekenka pokazala je reperu Tygi bez čega je ostao

None Foto: instagram

Reper se nedavno pomirio sa dugogodišnjom djevojkom Kylie Jenner te trenutno putuju po Europi. Tyga se tijekom prekida s Kylie viđao s lijepom manekenkom Demi Rose

Manekenku Demi Rose (21) prije mjesec dana povezivali su s reperom Tygom (26) jer je objavljeno nekoliko njihovih zajedničkih fotografija. Romansa im je navodno trajala tijekom njegovog prekida s Kylie Jenner (18).

 

Snapchat: DemiRoseMawby 🍦

A photo posted by Demi Rose 🇨🇴🇬🇧 (@demirosemawby) on

 

@the.banker

A photo posted by Demi Rose 🇨🇴🇬🇧 (@demirosemawby) on

Instagram lijepe Demi krase fotografije kojima ističe svoje zamamne obline. Svoje obožavatelje svakodnevno časti vrućim fotografijama u donjem rublju. Na ostalim fotografijama ona je oskudno odjevena.

 

💣

A photo posted by Demi Rose 🇨🇴🇬🇧 (@demirosemawby) on

Manekenka se može pohvaliti izrazito širokim bokovima i uskim strukom. Svoje bujne grudi izlaže pogledima na društvenim mrežama, a njeni fanovi obasipaju je komplimentima.

 

Before dinner with @proteinworld Hunger Buster capsules to prevent me from overeating 🙈😛

A photo posted by Demi Rose 🇨🇴🇬🇧 (@demirosemawby) on

Sudeći prema komentarima, njenim obožavateljima nije jasno kako je Tyga ovu ljepoticu mogao zamijeniti sa Kylie. Reper i starleta pomirili su se i trenutno putuju Europom zbog reperovih nastupa u Mađarskoj, Finskoj i Njemačkoj. Jennerica svakodnevno na Snapchatu objavljuje fotografije s putovanja.

 

Komentari (35)
  • ...uhhh šta je ovo sunce ti kalajsano....😁😀😀😀

    13. 7. 2016,   15:42
  • i ja sam oskudno obučen i to podjelim sa svim muhama i komarcima u svom okruženju..

    13. 7. 2016,   15:47
  • prelijepa je, ali i ja bih je ostavio da mi se svaki dan naslikaje skoro gola i da ju cijeli svijet gleda i prazni se na nju, a ona im slikama daje povoda za to. takve ne mogu biti smirene i normalne cure i svaku takvu bih uvijek istog trenu ostavio za neku i lošiju malo iako da budemo iskreni, ni ona Jenner-ica nije bolja, sve je to isto

    13. 7. 2016,   17:29
Message