Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bulić najavio mirovinu kad mu se uda kći Katja, ali nije otišao

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL 5

Još da mlađu Katju otpratim do oltara pa mogu u mirovinu. U dugoj je vezi i vjerujem da će se brzo udati, rekao je pjevač 2014., a Katja se udala u srpnju prošle godine

Pjevač Mate Bulić (62) oduvijek je nastupao izvan granica Lijepe Naše, a glazbenik se u listopadu 2014. odmarao od ludila koje je napravio u Zürichu na Hercegovačkoj noći. 

Frankfurt: Mate Bulić održao koncert na Hrvatskoj noći | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Treba mi mir. Sjedim u kafiću ispred svoje zgrade, pijem kavu i uživam - rekao je tada 'kralj dijaspore' i dodao kako su mu poslovni i privatni život jednako užurbani.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Još da mlađu Katju otpratim do oltara pa mogu u mirovinu. U dugoj je vezi i vjerujem da će se brzo udati - kazao je pjevač 2014., no u mirovinu nije otišao, iako se Katja udala u srpnju prošle godine.

SVADBENO SLAVLJE Bulićeva kći Katja se udala: 'Ponosan sam kao i svaki otac'

Pjevačeva najmlađa kći i njezin izabranik Toma Drmić vjenčali su se gdje i Bulićeva starija kći Ana - u crkvi sv. Stjepana u Brelima.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Ponosan sam kao i svaki otac. Svi oni koji udaju ili žene djecu znaju kakav je to doživljaj - rekao je Mate dok se ispred crkve veselio s prisutnima. 

Podstrana: Svadbena večera kćeri Mate Bulića, Katje i Tome Drmića u hotelu Le Meridien Lav | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Tada se okupilo stotinjak prijatelja i rodbine, a uzvanici su većinom dolazili iz Frankfurta i Münchena.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Presretan sam zetom - rekao je Bulić, a supruga Zdravka dodala je da je ona birala ne bi mogla izabrati boljeg, najbitnije joj je da je dobar čovjek.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (14)
  • Jos jedan domoljub iz adezea koji drzi do obecanja

    13. 11. 2019,   17:13
  • Laže ko pas...

    13. 11. 2019,   17:28
  • Znam ih. Zena mu je kraljica zesca a cerke su divne a on mi nije bas. Ne znam 3 na njemackom a zivi od 81 u ffm-u. Toliko o tome kad meni neko kaze stranci i njemacka a nasi nisu bas najbolje. Sorry ali tako je. Sretno i dalje

    14. 11. 2019,   18:33