Obavijesti

Show

Komentari 14

Prije Meghan: Princ Harry je imao vrlo buran ljubavni život

Prije Meghan: Princ Harry je imao vrlo buran ljubavni život
10

'NESTAŠNI BOGATAŠ' Harry je prije zaručnice Meghan imao brojne djevojke koje je upoznavao u izlascima po noćnim klubovima. Kraljevska obitelj je samo zbog njega morala zaposliti odličnog stručnjaka za odnose s javnošću

VIDEO

Princ Harry (33) oženit će se 19. svibnja glumicom Meghan Markle (36) u koju se zaljubio na prvi pogled nakon što su se upoznali kod zajedničkog prijatelja. Kabelska televizija Lifetime najavila je kako o paru snima film 'Harry & Meghan: Kraljevska ljubavna priča', a očekuje se da će ga objaviti uoči njihova vjenčanja. Još se ne zna tko će ih glumiti no za režiju će se pobrinuti Menhaj Hudi, redatelj serije 'Kraljevska obitelj'. 

Royal visit to Reprezent FM

Ipak, prije pronalaska 'srodne duše' i ponašanju kakvo dolikuje kraljevskog obitelji, Harry je stalno izlazio u britanske noćne klubove s prijateljima i fotografirao se u nacističkoj odori sa svastikom, konjakom i cigaretom u ruci.

Prije nekoliko godina u javnost su 'procurile' fotografije golog princa u Las Vegasu, koji je 'izgubio' odjeću u biljaru na skidanje. Na ludim zabavama, nekad najrazuzdaniji član kraljevske obitelji upoznavao je brojne žene s kojima su ga vidjeli u 'prisnim odnosima', a tijekom vojničke obuke 2007. u Kanadi fotografirali su ga kako se ljubi s dvije djevojke. Kraljevska obitelj je samo zbog princa morala zaposliti odličnog stručnjaka za odnose s javnošću. 

Harry je tijekom 2009. bio u vezi s Astrid Harbord (35) s kojom ga je upoznala Kate Middleton (36), supruga njegova brata Williama (35). Harbord je diplomirala povijest i radi u odnosima s javnošću. Par je često izlazio zajedno u londonske klubove, a kasnije su odlazili u prinčev dom, kraljevsku rezidenciju Clarence House. Nagađalo se da će se vjenčati no ubrzo su prekinuli vezu. 

 

#cassiesumner #josefonte

A post shared by نگاهی متفاوت به فوتبال👌 (@foot__hot) on

Manekenka i glumica Cassie Sumner (34) pohvalila se da joj se Harry upucavao u noćnom klubu te je pozivao da nastave 'zabavu' negdje drugdje.

- Ne događa se svaki dan da ti priđe pravi princ. Častio me cijelu večer koktelima - ispričala je Cassie. Dodala je kako je bio fasciniran njezinim grudima jer je cijelo vrijeme gledao u njih dok su razgovarali. Manekenka je s Harryjem sjedila za privatnim stolom, a onda ju je počeo pipkati po bedrima. 

- Lagano sam ga pljusnula, a onda se smirio i počeo mi je govoriti kako sam seksi - prisjetila se manekenka. Zajedno su se zabavljali do četiri ujutro kada se noćni klub zatvorio, a ona nije htjela poći s njim kući. 

- Uživala sam u izlasku s njime, ali nisam se mogla zamisliti kako pijem čaj s njegovom obitelji - našalila se Cassie koja je u braku s portugalskim nogometašom Joeom Fonteom (34) te imaju sina Lucu (3) i kćer Lunu (1). 

End the Silence Charity Fundraiser - London

Tijekom 2006. pričalo se da je princa 'zaludila' televizijska voditeljica Natalie Pinkham (40) čiji su prijatelji otkrili kako se često druže. No njihova veza nije potrajala, a Pinkham, je u braku s biznismenom Owainom Walbyoffom s kojim je dobila kćeri Wilfred (2) i Willow Mirelu (1). 

Concert For Diana - London

Chelsea Davy (32) bila je najdugovječnija Harryjeva djevojka, a javnost i kraljevska obitelj su vjerovali da će se poduzetnica i bivša odvjetnica udati za princa. Par je bio skupa od 2004. i njihova veza je bila veoma burna pa su stalno su prekidali. 

- Ludo je, zastrašujuće te jako neugodno - opisala je jednom Davy pozornost koju je dobila jer joj je dečko član kraljevske obitelji. Smetalo joj je što ih stalno prate fotografi i pokušavaju uslikati zajedno. Harry je upoznao Davy dok je odmarao u Cape Townu, a ona je došla studirati u Veliku Britaniju kako bi mu bila bliže. 

 

#happilyvanvuren #bulawayo #zimbabwe #mybest #wedding @raypringle 💃🌺💃

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

Par je prekinuo 2010. i Chelsea je bilo drago što su ostali u dobrim odnosima. Dokaz prijateljstva je i što su ju princ William i Kate Middleton pozvali na svoje vjenčanje 2011. Poduzetnica je osnovala tvrtku nakita od dragog kamenja i zlata iz Zambije. 

5th Annual Rock The Kashbah - California

Nakon veze s Chelseaom, Harry je navodno potražio utjehu kod australske pjevačice Natalije Imbruglie (42) koja je poricala da su u vezi. 

- Poznajem ga, ali ne. Ništa se nije dogodilo među nama - istaknula je Imbruglia koje je najpoznatija po pjesmi 'Torn'. 

 

🙏

A post shared by Camilla Romestrand (@eddiethegun) on

Princ je bio i s norveškom pjevačicom Camillom Romestrand koja pjeva za engleski bend Eddite The Gun. Romestrand se pohvalila prijateljima kako je provela noć u Harryjevom stanu i da joj je kao pravi džentlmen poslužio doručak u krevet.

- Ne želi javno govoriti o njihovoj vezi jer se boji da će to zasjeniti njezinu glazbenu karijeru - tada su rekli prijatelji Norvežanke. 

V Festival 2017 - Chelmsford

Princ je upoznao pjevačicu Ellie Goulding (31) 2014. na sportskoj priredbi 'Invictus Games' koju je on sam pokrenuo te na njoj sudjeluju vojni veterani s ozljedama iz rata. Nekoliko dana kasnije Goulding je pjevala na 30. Harryjevu rođendanu.

The Fashion Awards 2017 - London

Jedna od prinčevih djevojaka je navodno bila i pjevačica Mollie King (30) iz benda The Saturdays. Sreli su se u noćnom klubu u Londonu, plesali i prohodali. 

- Da, upoznala sam Harryja i platio mi je piće - ispričala je King medijima. Princ se naljutio što je javno govorila o njihovoj vezi te ju ostavio.

 

#florencebrudenellbruce

A post shared by mrpbronze (@pbraund) on

Princ je najviše primjedbi od svoje obitelji dobio zbog veze s Florence Brudenell Bruce (32), manekenke za donje rublje. Brzo je prekinuo s njom, a njegovi prijatelji su tvrdili da se želi koncentrirati na vojnu obuku i buduću karijeru. Florence nije dugo patila za njime i udala se 2013. za multi milijunaša Henryja Edwarda Hugha St. Georgea (32). 

Harry je tulumario i sa Svetlanom Gavrilović (34) tijekom svog posjeta Hvaru, a vidjeli su ga i kako se s njom grli. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'