Obavijesti

Show

Komentari 60

Burnać: 'Gospodin Savršeni je veliko poniženje za ženski rod'

Burnać: 'Gospodin Savršeni je veliko poniženje za ženski rod'
7

Kao da smo se vratili u kameno doba. Pa 19 žena se bori za nekog muškarca? Gdje su sad te glasne feministice? Ah, valjda su se i one prijavile, sarkastično je rekao glazbenik Mladen Burnać

VIDEO

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo."

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

Nikad ne komentiram ništa što nema veze s glazbom, ali ovaj show ‘Gospodin Savršeni’ je toliko poniženje za ženski rod da je to prestrašno. Nakon toliko i toliko borbe za žensku ravnopravnost, ovako se ići ponižavati, užas, žestoko je preko svojeg Facebook profila glazbenik Mladen Burnać (48) napao produkciju novog RTL-ova showa. 

- Kao da smo se vratili u kameno doba. Pa 19 žena se bori za nekog muškarca? Zašto? Kad sam čuo da se na stotine žena javilo na natječaj, jasno mi je zašto nikako istjerati tu ravnopravnost do kraja. Gdje su sad te glasne feministice? Ah, valjda su se i one prijavile - sarkastičan je bio Burnać na kraju svojeg izlaganja.

I dok Burnaća ta neravnopravnost smeta, Gospodin Savršeni, Goran Jurenec (38), veseli se početku emisiju koja starta ovoga ponedjeljka.

- Ima jako puno zgodnih cura i nadam se da ću naći osobu koja me voli zbog onoga što jesam. Veselim se spojevima i neću odlučiti na prvu jer prvi dojam često zna biti pogrešan. Nakon što ih malo bolje upoznam, sigurno će se neke istaknuti. Jedva čekam da se to dogodi - rekao je Jurenec, koji se s manekenstvom počeo baviti s 27 godina, a prije toga je bio profesionalni košarkaš koji je igrao u njemačkoj košarkaškoj Bundesligi.

Rođen je u Berlinu, gdje je odrastao, no svakog ljeta dolazi u Biograd na Moru. Goran je rekao kako je dosta težak teret biti nazvan “Gospodinom Savršenim” i kako je pokušao sve da se emisija ne zove tako. On će, zajedno s djevojkama, boraviti u luksuznoj vili, ali neće samo uživati. Na kraju svakog ciklusa Goran će jednu od njih morati poslati kući.

- Od showa očekujem puno zabave i, naravno, ljubavi. Jako bih volio da mi se u showu dogodi prava ljubav i ne bih imao ništa protiv da nakon završetka kažem kako sam upoznao buduću suprugu - rekao je Jurenec, koji je nedavno istaknuo i neostvarenu želju.

- Glumačka škola bila je dio ostvarenja mojega cilja, a to je da na jedan dan postanem hrvatski James Bond - rekao je Jurenec za kraj.

'Ne žele biti pored Kate Middleton i princa Williama': Meghan i Harry sele iz Kensingtonske palače?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'