Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Burnać i Vojina kći zabavljaju se u društvu Nives Celzijus...

None Foto: Zarko Basic/PIXSELL 7

Mladen (48) i Iskra (30) se sve češće mogu vidjeti u šetnjama zagrebačkom špicom, ali i u Beogradu, gdje naš pjevač zbog ljubavi navodno često odlazi. Par se upravo tamo i upoznao

Između pjevača Mladena Burnaća (48) i mlade beogradske glumice Iskre Brajović (30), kćeri poznatog glumca Vojislava Brajovića (69), zaiskrilo je još prije nekoliko mjeseci, a par više ne skriva svoju zaljubljenost. Pojavili su se zajedno na jednom zagrebačkom partyju, na kojem su primijećena i mnoga druga poznata lica. 

Zagreb: Veliki godišnji party casina Wettpunkt | Autor: Zarko Basic/PIXSELL Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Čini se da je novopečenom paru ipak najviše odgovaralo društvo spisateljice, glumice i pjevačice Nives Celzijus (36) te rock pjevača Davorina Bogovića (58), s kojima su rado pozirali. 

 

Zagreb: Veliki godišnji party casina Wettpunkt | Autor: Zarko Basic/PIXSELL Foto: Zarko Basic/PIXSELL

'DŽABA, DŽABA' Ode Mladen na istok: Kinezi su poludjeli za Burnaćevim hitom

Mladen i Iskra se sve češće mogu vidjeti u šetnjama zagrebačkom špicom, ali i u Beogradu, gdje naš pjevač zbog ljubavi navodno često odlazi. Par se upravo tamo i upoznao prije nekoliko mjeseci tijekom Burnaćevog posjeta Beogradu, za vrijeme kojeg je pjevač imao nastupe i brojna televizijska gostovanja.

Komentari (30)
  • Isuse na sta lici ovaj lik😂😂 On i kosu pegla😂😂

    16. 12. 2018,   21:30
  • Ovaj Burnać bi trebao glumiti u komedijama, svaki put kad ga vidim vrištim od smijeha, a kad progovori.. e onda popuštaju svi ventili.

    16. 12. 2018,   21:19
  • Dobro se uskladili. Mladen naocsle a cura kosu.

    16. 12. 2018,   19:55