Obavijesti

Show

Komentari 19

Burno u 'Životu na vagi': Irena dobila imunitet i zvala liječnike

Burno u 'Životu na vagi': Irena dobila imunitet i zvala liječnike
2

Iako se kandidati odlično slažu, poslije prvog treninga Vanja i Irena porječkale su se jer je Vanja komentirala da nije zadovoljna izgubljenim kalorijama, na što je Irena rekla da se očito nije trudila...

VIDEO

Pred kandidatima je prvi trening koji će odrađivati kao jedna ekipa. Odnosno, nema podjele u timove kao dosad nego će svi kandidati biti jedan, ljubičasti tim. Za početak, Sanja Žuljević trenirat će djevojke, a Mario Mlinarić dečke. Kandidati su uputili trenere u svoje zdravstvene probleme na koje trebaju paziti tijekom treninga. Već na prvom treningu Marta je uporno ponavljala da ne može odraditi vježbe zbog čega je Biserka komentirala da je lijena.

Sanja je pak odlučila posebno motivirati Irenu koja želi zatrudnjeti, ali ne može zbog prekomjerne težine. Magdalena je povraćala pa se Sanja našalila da njezini treninzi jednostavno ne mogu proći bez toga. Iako se kandidati odlično slažu, poslije prvog treninga Vanja i Irena porječkale su se jer je Vanja komentirala da nije zadovoljna izgubljenim kalorijama, na što je Irena rekla da se očito nije trudila. Kandidati su se suočili s prvim izazovom koji je spoj snalažljivosti, inteligencije i snage, a onaj tko bude najbolji, dobit će priliku birati kojeg trenera želi kada dođe do podjele timova te će dobiti i imunitet na vaganju.

Iako je Biba prva završila zadatak, nije točno posložila boje pa je na kraju najbrži i najtočniji iz prvog tima bio Alen. U drugoj grupi najbrža i najtočnija bila je Nina, dok je u trećoj grupi najbrža bila Irena koja je pokazala zapanjujuću sposobnost memoriranja. Od troje pobjednika iz svake grupe najbrža je bila Irena koja je tako osvojila šansu izabrati kojeg trenera želi, ali i imunitet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon odmora kandidate su dočekali treneri Sanja i Mario koji su im ponudili mogućnost odabira između dvaju treninga – plesnog podija ili vatrenog ringa. Mario je vodio tim koji je odabrao ples, dok je Sanja bila zadužena za ring. Iako su trening počeli uz smijeh, Ireni se počelo crniti pred očima pa je zatražila liječničku pomoć, no vrlo je brzo nastavila trenirati.

U sljedećoj epizodi kandidati će se susresti i s prvim izbacivanjem, a koga će poslati kući, gledatelji će doznati u utorak u 21 sat!

VIDI OVO! Kendall Jenner se baš ne voli skrivati.

VIDI OVO! Ovo su sve Bieberove bivše: Koga je Justin ljubio prije zaručnice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'