Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Caitlyn Jenner: 'Osuđuju me! Dosta je, selim se u Australiju'

None Foto: Privatni album/Pixsell 8

Nakon što je od muškarca postala žena, Jenner je stalno na meti kritičara. Zato je pristala sudjelovati u showu 'I’m A Celebrity...Get Me Out of Here', ali ne besplatno. Priča se da će joj platiti 4,3 milijuna kuna

Caitlyn Jenner (70) angažirana je za novi reality show, a s obzirom na to da je godinama bila pred kamerama zbog showa 'Keeping Up With The Kardashians', to joj ne bi trebalo predstavljati neki veliki problem.

POGLEDAJTE VIDEO O OBITELJI KARDASHIAN/JENNER:

Međutim, otkako je snimala show sa svojom suprugom Kris Jenner (64) i ostalim članovima obitelji, od tada se mnogo toga promijenilo. Ona više nije Bruce Jenner, otac Kendall i Kylie Jenner već je promijenila spol i postala Caitlyn. Zbog toga ju je čak i obitelj zamrzila.

Foto: Marko Ercegović

Doduše, nisu joj zamjerali to što je odlučila promijeniti spol, nego to što je bila na nekim zahvatima bez da je njima išta rekla. Veliki zaljubljenici u tu reality emisiju i sad smatraju da to nije trebala napraviti, a čini se da su osude Caitlyn došle preko glave.

Foto: Reuters/PIXSELL

Zato se seli u Australiju, gdje će sudjelovati u showu “I’m A Celebrity... Get Me Out of Here”. Priča se da će zbog toga dobiti popriličnu svotu, odnosno da su joj platili oko 4,3 milijuna kuna za ulazak u emisiju.

Foto: Instagram

- Dosta joj je Amerike, to je rekla. Tamo je osuđuju. Da su joj ponudili da sudjeluje u tom showu u Americi, ne bi pristala - ispričala je njezina prijateljica Pam Behan, koja je bila i dadilja jedno vrijeme njenoj djeci. Još jedan potencijalni razlog zbog kojeg odlazi u show je kako bi je obitelj više poštivala. 

KIM NI(JE) DAMA: 'Popi*at ću se po sebi pa neka me sestre obrišu i sve osuše...'

Caitlyn je nedavno čestitala bivšoj supruzi Kris rođendan, ali ona ju je potpuno ignorirala. 

- Sretan rođendan ovoj posebnoj ženi. Ti si posebna majka i poslovna osoba. Volim te - napisala je Caitlyn. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

Komentari (12)
  • nabija im rogove😂😂😂 od svih tih dama, on/ona je najbolje ispao/la😉

    18. 11. 2019,   08:41
  • Jedini muskarac koji je odnio titulu za zenu godine....hahaha

    18. 11. 2019,   09:35
  • I na kraju ce ostati sam/a ka pas..

    18. 11. 2019,   15:22