Obavijesti

Show

Komentari 10

Cameron Diaz u penziji: Više ne želim glumiti, dosta mi je...

Cameron Diaz u penziji: Više ne želim glumiti, dosta mi je...
11

Više ni ne treba snimati filmove, trenutno ima odličan život. Mislim da je ništa ne bi moglo natjerati da se vrati na posao, rekla je glumica Selma Blair koja je s Diaz glumila u filmu 'Najslađe stvorenje'

VIDEO

Cameron Diaz (45) posljednji put smo imali prilike vidjeti u adaptaciji mjuzikla 'Annie' u 2014., a od tada izbjegava i društvene događaje pa je se rijetko vidi u javnosti. 

- Cameron se umirovila, više ne želi raditi filmove - otkrila je Selma Blair (45) koja je 2002. s Diaz glumila u komediji 'Najslađe stvorenje'.

Blair je otkrila da je nedavno bila na ručku s Cameron te da su pričale o svom zajedničkom filmu. Kada je Salma spomenula kako bi voljela snimiti nastavak, no Diaz joj je rekla kako više ne želi ništa snimati. 

- Rekla mi je: 'Gotova sam!'. Ona ni ne treba više snimati filmove, trenutno ima odličan život. Mislim da je ništa ne bi moglo natjerati da se vrati na posao - rekla je Blair, poznata i po ulozi u filmu 'Okrutne namjere'.

Iako zvijezda 'Maske' nije potvrdila da je umirovljena, nedavno je objasnila zašto se povukla iz javnosti. 

- Shvatila sam da više ne znam tko sam, a to je tako užasan osjećaj. Odlučila sam se ponovno upoznati i doći i k sebi - rekla je Diaz. 

Glumica se udala za gitarista Benjija Maddena (39) 2015., nakon sedam mjeseci veze. Iako se šuškalo da je trudna, glumica nije ništa potvrdila. 

- Producenti joj stalno šalju razne ponude i scenarije, no ona uopće nije zainteresirana. Sretna je ovako i uživa u slobodnom vremenu - rekao je nedavno glumičin prijatelj za Daily Mail..

Diaz je sa 16 godina potpisala ugovor s modnom agencijom te se odmah proslavila kao manekenka, snimajući rekla za Calvin Klein i Levi's. Kada je imala 21 godinu, Cameron se prijavila na audiciju za film 'Maska' u kojem glavnu ulogu ima Jim Carrey (56), iako nikada prije toga nije glumila. Utjelovila je zavodljivu pjevačicu Tinu, a uloga ju je donijela svjetsku slavu. 'Maska' je bio jedan od najunosnijih filmova 1994., a Diaz je postala seks simbol.

German premiere of "The Other Woman" in Munich

Kasnije su joj se zaredali hitovi poput 'Svi su ludi za Mary', 'Charliejevi anđeli' i 'Nebo boje vanilije'. 

Cameron je napisala i dvije knjige o zdravlju, a prva, naslova 'The Body Book: Feed, Move, Understand and Love Your Amazing Body', je 2014. bila bestseler. Dvije godine kasnije, objavila je drugu knjigu koja nije bila jednako uspješna. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija