Obavijesti

Show

Komentari 13

Cara o seksualnosti: 'Osjećam se kao muškarac i kao žena...'

Cara o seksualnosti: 'Osjećam se kao muškarac i kao žena...'
5

Godinama sam potiskivala svoju seksualnost i činjenicu da me privlače žene. Nisam se htjela osjećati drugačije, ali ipak sam se osjećala drugačije, komentirala je Cara Delevigne

VIDEO

Manekenka Cara Delevigne (26) nedavno se udala za svoju djevojku Ashley Benson (29), a onda zasjala na naslovnici američkog izdanja 'Marie Claire'. Delevigne se za potrebe editorijala skinula potpuno gola te pokazala stražnjicu, ali i progovorila o svadbi s glumicom Benson koju je upoznala 2018. godine na filmskom setu. 

- Nismo išle za tim. Bilo je autentično i prirodno - komentirala je Cara koja je se u djetinjstvu borila se pronalaskom identiteta. 

- Godinama sam potiskivala svoju seksualnost i činjenicu da me privlače žene. Nisam se htjela osjećati drugačije, ali ipak sam se osjećala drugačije - izjavila je manekenka. Pitanje seksualnosti utjecalo je i na njezino mentalno zdravlje. Zbog toga je s 15 godina doživjela živčani slom. 

Manekenka Cara Delevigne ide u vojsku: 'Inače volim izazove'
Manekenka Cara Delevigne ide u vojsku: 'Inače volim izazove'

- Posao je tada za mene bio izlaz. Danas ga više ne koristim u te svrhe. Svoju karijeru ne želim koristiti samo kao nekakav bijeg od stvarnosti... - objasnila je Cara koja veliku ulogu ima u promociji prava LGBTQ zajednice. 

Cara Delevigne presents new Douglas campaign

- Cijela ideja roda je prefiksna. Želim to promijeniti. Imam dvije strane, osjećam se kao muškarac, jednako koliko se osjećam i kao žena - zaključila je manekenka u razgovoru za poznati magazin. 

Cara je javno progovorila o ljubavnoj vezi s Ashley prilikom dobivanja nagrade na Trevor New York Gala u New Yorku. Povod je njihova prva godišnjica veze. 

- Ona mi je pokazala što je prava ljubav i kako da ju prihvatim, što je bilo teže nego što sam mislila. Volim te, Sprinkles - ispričala je  tada Cara otkrivši nadimak za Ashley.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja