Obavijesti

Show

Komentari 8

Cara: 'Producent me nagovarao da ljubim glumice pred njim...'

Cara: 'Producent me nagovarao da ljubim glumice pred njim...'
8

Priznala je kako joj je Harvey Weinstein rekao da nikad neće uspjeti u filmskoj industriji kao gej žena, a kad je počela dolaziti na audicije za filmove, nabrajao joj je imena poznatih žena i pitao je li spavala s njima

VIDEO

Manekenka i glumica Cara Delevingne (27) od tinejdžerske dobi borila se s depresijom, a kako kaže, često se suočavala i s etiketiranjem s obzirom na svoju seksualnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

Cara se odbijala definirati sebi i drugima. Muškarce je voljela od malih nogu i tjednima je bila ucviljena kada je njezin nastavnik iz tjelesnog, u kojeg je bila zaljubljena, oženio nastavnicu iz tjelesnog. Četiri je godine bila u vezi s muškarcem i kad ju je napustio, bila je s njegovim najboljim prijateljem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Muškarci su me iznova i iznova povrjeđivali, ali nisam zbog toga postala gej - kaže Cara, koja se sada u braku s glumicom Ashley Benson (29).

Cara Delevigne presenting Douglas campaign

Cara je često o sebi imala brojne predrasude, prvenstveno na poslovnom planu. Kaže kako kao model nije imala svoj identitet i samopoštovanje, kako joj nije bio problem izgledati ženstveno, ali se u sebi jako borila.

-Izgledala sam jednostavno kao supermodel. Uzela sam puno toga od sebe i dala drugima, ali nisam napravila nikakvu razliku i nisam dobila ništa zauzvrat - kaže Delevingne, koja je potom krenula u glumačke vode.

Cara Delevingne je najplaćeniji model: Nosi revije za Chanel...
Cara Delevingne je najplaćeniji model: Nosi revije za Chanel...

Kada je imala 22 godine, na dodjeli britanskih modnih nagrada drugi je put proglašena modelom godinu, ali je tada pala u duboku depresiju. Pobjegla je u Los Angeles, pisala pjesme, ali nije uzimala lijekove.

- Mislim da su korisni u početku, ali ne smije se u potpunosti oslanjati na njih. Moja mama sad bez njih ne bi mogla živjeti. To je samo stavljanje flastera preko duboke rane jer obično ima veze s nekom traumom, a čime se nitko ne bavi - kaže Delevingne.

43rd Toronto International Film Festival

Nije sigurna je li njezina seksualnost utjecala na glumačku karijeru, ali smatra da joj u počecima otvorenost po tom pitanju sigurno nije pomogla. Priznala je kako joj je producent Harvey Weinstein (67)  rekao da nikad neće uspjeti u filmskoj industriji kao gej žena. Prije dvije godine tvrdila je kako ju je pokušao nagovoriti da pred njim ljubi drugu glumicu, a kad je počela dolaziti na audicije za filmove, nabrajao joj je imena poznatih žena, od kojih su joj neke bile i prijateljice, i pitao je li spavala s njima. 

- Nikad prije nikome nisam dopustila da mi ulije strah da će me ostaviti. Nikad nisam do kraja vjerovala ljudima ili se osjećala dostojnom toga i uvijek sam ih gurala od sebe - priznaje Delevingne i otkriva da je Benson prva koja joj je rekla da je ne može odgurnuti od sebe, da je voli i da će učiniti sve da joj bude dobro.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:13
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'