Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cardi B bacila periku u publiku pa ju sad traži: Želim ju nazad

None Foto: 8

Za vrijeme koncerta u Engleskoj Cardi B toliko se uživjela da je u jednom trenutku strgnula periku s glave i bacila je u publiku

Glazbenica Cardi B (26), trenutno najveća ženska rap zvijezda na svijetu, nastupajući na Wireless hip-hop festivalu u Engleskoj, previše se zanijela i usred energične izvedbe skinula periku s glave i bacila je u publiku koja je oduševljeno vrištala.

- Malo sam se zanijela. Hoću je nazad - napisala je nekoliko sati nakon što je objavila snimku na svom profilu na Twitteru. 
Fanovi su se na njenu objavu našalili, poručujući joj neka provjeri na eBay jesu li je stavili na prodaju.

Cardi B, čije je pravo ime Belcalis Almanzar, poznata je po zanimljivim i nepredvidivim izvedbama na koncertima, primjerice da joj na pozornicu istrči bivši zaručnik preljubnik ili joj se podere haljina na stražnjici dok 'twerka'. 

Foto: Instagram

Također, Cardie B prepoznatljiva je po impulzivnosti koja često loše završi za nju. Tako je prije nekoliko mjeseci morala otkazati niz koncerata, zato što nije slijedila upute liječnika nakon plastične operacije te je sva natekla. Od svojih obožavatelja to nije skrivala, nego je s njima podijelila fotografiju svojih natečenih nogu nakon što je obavila liposukciju. 
Zbog toga je požalila te rekla kako se odriče plastičnih operacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cardi iz dana u dan šokira obožavatelje, što modnim kombinacija, što gafovima, što posljedicama plastičnih operacija, a na svoj izgled utrošila je na tisuće dolara. 

Tema: Muzika

Komentari (1)