Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cardi B se ipak vratila Offsetu: Oprostila mu je seks u troje?

None Foto: Instagram/Pixsell 11

Cardi mu je spremna oprostiti, ali pod samo jednim uvjetom - da prestane varati. Kako je za TMZ potvrdio bliski izvor bračnom paru, reperica neće tako lako zaboraviti što joj je napravio i od njega tražila da se promijeni

Izgleda da je američka reperica Cardi B (26) oprostila suprugu Offsetu (27), također glazbeniku i navodno mu se vratila. Kako donosi TMZ, par se pomirio i odlučio pokušati ponovno. 

Podsjetimo, Cardi i Offset nedavno su se našli u središtu seks skandala kad je reperica zbog suprugovog dogovaranja seksa u troje zatražila razvod nakon samo 15 mjeseci braka. Ubrzo su 'procurili' i detalji o razlogu razvoda.

Kako su prenosili britanski mediji, reperica je od Offseta zatražila rastavu nedugo nakon što su se u medijima pojavili eksplicitni SMS-ovi u kojima je navodno pokušavao dogovoriti seks s još dvije djevojke. U to vrijeme, Cardi B trebala je roditi i nije znala da je muž planira prevariti.

Cardi B and her husband Offset perform during the Jingle Ball concert at The Forum in Inglewood | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

U osobnim porukama Offset od žene Summer Bunni traži da mu dogovori seks u troje s njom i drugom repericom Cuban Doll. Te iste poruke na Instagramu je objavila treća žena koja je na njima označila i Cardi. 

Otkako je Cardi najavila da će se maknuti od glazbenika jer, kako je rekla, više nisu zaljubljeni, on ju je neprestano molio za oprost. Otišao je čak toliko daleko da je na vlastitoj društvenoj mreži objavio osobni video kako bi svi znali da ne može preboljeti repericu.

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Imam samo jednu rođendansku želju, a to je da mi se vrati moja supruga. Prolazimo kroz mnogo stvari sada. Želim se ispričati tebi, Cardi, što sam te javno osramotio. Napravio sam te ludom - rekao je Offset kad je sredinom prosinca napunio 27 godina.

2018 American Music Awards - Arrivals - Los Angeles ROĐENDANSKA ŽELJA Offset javno moli Cardi da mu se vrati: Oprosti zbog sramote

Cardi mu je očito spremna oprostiti, ali pod samo jednim uvjetom - da prestane varati. Kako je za TMZ potvrdio bliski izvor bračnom paru, reperica neće tako lako zaboraviti što joj je napravio i od njega zahtijeva da se promijeni. 

7 HIT FRIZURA ZA PROLJEĆE: Ako uskoro planirate frizeru, pokažite mu ove slike

Komentari (8)
  • Žena.mu je bomba....a još uz ti glupa pa oprašta ovakve stvari.....

    1. 2. 2019,   11:47
  • Mozda ona imala u 4

    1. 2. 2019,   16:54
  • A da mi netko pojasni tko su ti B ili kako već. I kakve veze oni imaju sa nama ili mojim današnjim ručkom?

    1. 2. 2019,   13:01