Obavijesti

Show

Komentari 3

Cardi B 'utegnula' je obline u korzet-jaknu našeg dizajnera

Cardi B 'utegnula' je obline u korzet-jaknu našeg dizajnera
13

S obzirom na to da je korzet koji je pjevačica Nicki Minaj nosila u spotu 'Woman Like Me' Zigman napravio specijalno po narudžbi, nije isključeno da je to učinio i ovog puta za Cardi B

VIDEO

Hrvatski modni dizajner Juraj Zigman (35) poznat je po suradnji s brojnim svjetskim i regionalnim zvijezdama. Nakon što je u više navrata odjenuo repericu Nicki Minaj (36) i Ritu Oru (28), sad se u njegovu kreaciju 'utegnula' i Cardi B (26). 

- Cardi B u Zigmanovoj korzet jakni - ponosno se na društvenim mrežama pohvalio dizajner. U spotu za pjesmu 'Writing On The Wall' reperica pjeva s Karim Kharbouch, poznatijim pod umjetničkim imenom French Montana (34). 

Američka reperica izvijala se u Zigmanovu stajlingu, a u više navrata pokazala je i svoju stražnjicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S obzirom na to da je korzet koji je pjevačica Nicki Minaj nosila u spotu 'Woman Like Me' Zigman napravio specijalno po narudžbi, nije isključeno da je to učinio i ovog puta za Cardi B.

I to nije bio prvi put da se bujna reperica put 'utegnula' u seksi korzet domaćeg dizajnera jer je to osim u listopadu prošle godine, napravila i dva mjeseca ranije na pozornici dodjele MTV nagrada u Los Angelesu.

Nicki je snimila pjesmu s ženskim bendom Little Mix čije su članice također surađivale s Jurajem. Za dodjelu Brit Awardsa, gdje su s pjesmom 'Shout Out To My Ex' osvojile nagradu za najbolji singl, djevojke su htjele da im Zigman dizajnira kostime. 

Brit Awards 2017 - Show - London

- Cure su znale što žele. Dobio sam samo okvirne zamisli od producenata i stilista, a sve ostalo je moja sloboda u dizajniranju -  rekao nam je Zigman.

Riječanin je kreirao odjeću i za pjevačicu Fergie (44), njezine plesače i gostujuću zvijezdu Pablla Vittara (24) na brazilskom festivalu Rock in Rio. 

Zagreb: Juraj Zigman dobitnik je modne nagrade Ana Ledvaj

- Prednost ovakvih suradnji je što klijenti žele unikat i kreaciju izrađenu samo za njih, a ja im to pružam - istaknuo je Zigman kojemu je tada inspiracija bila novi album pjevačice 'Double Dutchess'.

Osim svjetskih, 'obukao' je i regionalne zvijezde. Dvije 'rivalke', Severina (47) i Jelena Karleuša (41) nosile su mnogo puta njegove kreacije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'