Obavijesti

Show

Komentari 13

Carrey je bio neugodan prema novinarki: Samo još tebe želim

Carrey je bio neugodan prema novinarki: Samo još tebe želim
3

Na intervjuu povodom njegovog novog filma, Jim Carrey bio je neugodan prema novinarki koja je uskoro cijeli video intervju objavila na društvenim mrežama

VIDEO

Popularni glumac Jim Carrey (58) našao se na meti medija nakon što je novinarki tijekom intervjua rekao da je ona jedino što je ostalo na njegovoj listi želja. Carrey je u intervjuu za časopis Heat razgovarao s Charlotte Long o svojem novom filmu 'Sonic the Hedgehog'. 

Sonic the Hedgehog Premiere - Los Angeles

- Sonic ima listu želja, pa sam se pitala, nagon svega što ste napravili u karijeri je li u tvom životu još uvijek ima neostvarenih želja? - pitala ga je Long. 

- Samo ti. To je to, sad sam sve ostvario - izjavio je Carrey te stvorio neugodnu situaciju, a poslije dodao kako mora to prihvatiti. Long je cijeli video intervju objavila na svojem Twitter profilu te razljutila brojne obožavatelje i pratitelje slavnog glumca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio sam veliki obožavatelj Jima, ali danas je izgubio poštovanje prema njemu. To je stvarno neprihvatljivo. Nadam se da će se ispričati - samo su neki od komentara. 

74th Venice Film Festival 2017, Red Carpet Film "Jim & Andy"

Carrey se i dalje nije oglasio oko skandala sa novinarkom. Američko-kanadski glumac nedavno je izjavio kako se ne voli fotografirati sa svojim obožavateljima. Umjesto toga, radije će popričati s njima. 

- Odustao sam odavno od cijelog pokušaja da budem nešto što nisam. Ne osjećam potrebu svidjeti se i ugađati svima - rekao je glumac za strane medije. Naglasio je da nije nepristojan, nego više voli porazgovarati s nekim nego se fotografirati.

Murphy trebao glumiti Grincha, Trump bio u filmu 'Sam u kući'
Murphy trebao glumiti Grincha, Trump bio u filmu 'Sam u kući'

- Nisam neljubazan prema ljudima, već više volim pozdraviti i popričati s ljudima nego pozirati. Selfiji zaustavljaju život - ističe Carrey te objašnjava to time kako ljudi iskrive lice potom odu na Instagram dajući lažni osjećaj relevantnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

21:32

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...