Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Carrey je bio neugodan prema novinarki: Samo još tebe želim

None Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL 3

Na intervjuu povodom njegovog novog filma, Jim Carrey bio je neugodan prema novinarki koja je uskoro cijeli video intervju objavila na društvenim mrežama

Popularni glumac Jim Carrey (58) našao se na meti medija nakon što je novinarki tijekom intervjua rekao da je ona jedino što je ostalo na njegovoj listi želja. Carrey je u intervjuu za časopis Heat razgovarao s Charlotte Long o svojem novom filmu 'Sonic the Hedgehog'. 

Sonic the Hedgehog Premiere - Los Angeles | Autor: Janet Gough/Press Association/PIXSELL Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

- Sonic ima listu želja, pa sam se pitala, nagon svega što ste napravili u karijeri je li u tvom životu još uvijek ima neostvarenih želja? - pitala ga je Long. 

- Samo ti. To je to, sad sam sve ostvario - izjavio je Carrey te stvorio neugodnu situaciju, a poslije dodao kako mora to prihvatiti. Long je cijeli video intervju objavila na svojem Twitter profilu te razljutila brojne obožavatelje i pratitelje slavnog glumca. 

- Bio sam veliki obožavatelj Jima, ali danas je izgubio poštovanje prema njemu. To je stvarno neprihvatljivo. Nadam se da će se ispričati - samo su neki od komentara. 

74th Venice Film Festival 2017, Red Carpet Film "Jim & Andy" | Autor: Simone Comi/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Simone Comi/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Carrey se i dalje nije oglasio oko skandala sa novinarkom. Američko-kanadski glumac nedavno je izjavio kako se ne voli fotografirati sa svojim obožavateljima. Umjesto toga, radije će popričati s njima. 

- Odustao sam odavno od cijelog pokušaja da budem nešto što nisam. Ne osjećam potrebu svidjeti se i ugađati svima - rekao je glumac za strane medije. Naglasio je da nije nepristojan, nego više voli porazgovarati s nekim nego se fotografirati.

TAJNE BOŽIĆNIH FILMOVA Murphy trebao glumiti Grincha, Trump bio u filmu 'Sam u kući'

- Nisam neljubazan prema ljudima, već više volim pozdraviti i popričati s ljudima nego pozirati. Selfiji zaustavljaju život - ističe Carrey te objašnjava to time kako ljudi iskrive lice potom odu na Instagram dajući lažni osjećaj relevantnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Komentari (13)
  • Zapravo joj se upucavao, a koliko je to bilo ozbiljno poznavajući njega i to je također upitno. Danas se nakon komplimenta kako netko ima lijepu suknju/frizuru/osmijeh odmah isto prijavljuje kao uznemiranje, seksizam, nedolično ponašanje, zove se policija, udruge, pune se feedovi, portali, traži se podrška, osuda, psihološka pomoć, odvjetnička usluga, zahtjevaju se zakonske mjere...

    14. 2. 2020,   12:43
  • Isuseka ti...lupat ću si šamare sve dok se Jim ne ispriča novinarki...

    14. 2. 2020,   12:40
  • Odličan glumac i komičar, a dotična se očito ponadala da će i njoj nešto uletit...

    14. 2. 2020,   13:19