Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Catherine je skrivala osjećaje, a utjehu je potražila u alkoholu'

None Foto: PIXSELL 4

Michael Douglas otkrio je da je njegovu suprugu Catherine Zeta Jones slomio stres tijekom njegove bitke s rakom grla zbog čega je utjehu potražila u alkoholu

Mislim da se Catherine jednim dijelom slomila zbog svog velškog podrijetla, odnosno nepokazivanja osjećaja, izjavio je Michael Douglas (66) tijekom gostovanja u showu Oprah Winfrey.

Glumac je otvoreno progovorio o problemima svoje supruge Catherine Zeta Jones (41) koja je nedavno završila na liječnju zbog bipolarnog poremećaja. Otkrio je da ju je slomio stres s kojim se suočila uslijed njegove borbe s rakom grla zbog čega je utjehu potražila u alkoholu.

- Kad imate rak, morate se uhvatiti u koštac s tim. Kažu vam da imate sedam tjedana kemoterapije, zračenja, a onda vam preostaje samo napraviti to. Ja sam tip osobe koji ne voli previše pažnje i zbrke. Kada sam bolestan, samo želim krenuti u izlječenje, bez previše buke - rekao je glumac koji dijelom i sebe krivi zbog njezinog stanja.

Otkrio je da je unatoč svemu ponosan na nju jer je, kada je shvatila da joj je to potrebno, odlučila potražiti pomoć.

- Ona se sada odlično osjeća, snima novi film i zna da je napravila dobru stvar kad je otišla na liječenje- otkrio je glumac koji kaže da je zbog bolesti postao mnogo prisniji s prijateljima i obitelji.

Komentari (2)
  • Svaka cast onome tko na vrijeme shvati i prizna da ima problem i jos k tome potrazi pomoc. Rijetki su takvi. Catherine svaka cast.

    27. 4. 2011,   12:42
  • kata je zakon,drži se i sve najbolje

    27. 4. 2011,   16:53