Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Catherine Zeta Jones: Više ne želim govoriti o svojoj bolesti

None Foto: screenshoot 4

Znate što? Umorna sam već od pričanja o svojoj bolesti jer mi nije bila namjera glumiti neku žrtva - rekla je glumica koja je o bolesti cijelo vrijeme otvoreno pričala

Prošle godine glumica je hrabro priznala da boluje od bipolarnog poremećaja. Tijekom nedavnog intervjua u ABC-jevoj emisiji Good Morning America Catherine Jones (43) izjavila je kako joj je dosta razgovora o njezinoj bolesti. Catherine je prošlog travnja boravila u bolnici jer joj je dijagnosticirana manična depresija. Njezin suprug Michael Douglas tada bolovao je od raka grla, a za njezinu bolest kriv je stres. 

- Znate što? Umorna sam već od pričanja o svojoj bolesti jer mi nije bila namjera glumiti neku žrtvu - rekla je glumica koja je o svojoj bolesti cijelo vrijeme otvoreno pričala. 

- Nikad nisam htjela da ovo izađe u javnost, ali tako je ispalo - rekla je Catherine te dodala kako se s bolesti borila najbolje što je mogla. 

- Svi imamo probleme u životu koje pokušavamo riješiti. I ja sam jako sretna što imam odlične prijatelje koji su mi pomogli da ih što lakše prebrodim - zaključila je Catherine koja je s Michaelom Douglasom u braku 12 godina, a imaju dvoje djece, sina Dylana i kćer Carys. 

Komentari (25)
  • lijepa žena...

    7. 12. 2012,   22:21
  • krasna žena , mila i lijepa a bogami i sexi

    7. 12. 2012,   23:53
  • točno ju razumijem, stalno mora odgovarati na ista pitanja pa ima više da izludi. gledam intervjue Britney Spears i svaki, ali svaki novinar joj postavlja ista pitanja na koja je odgovorila već 1000 puta, normalno da joj dosadi, ja big već izludio!

    8. 12. 2012,   00:20