Obavijesti

Show

Komentari 7

Celine Dion ima repliku muževe ruke: Protrese ju prije koncerta

Celine Dion ima repliku muževe ruke: Protrese ju prije koncerta
6

Pjevačica je dala izraditi skulpturu od bronce. Trenutačno nastupa svaku večer u Vegasu i najviše voli doći doma te zaspati pokraj djece

VIDEO

Nakon što je umro, i dalje pričam s njime. Trudim se dokazati mu svakog dana da sam dobro, ispričala je pjevačica Celine Dion (49) čiji je suprug, glazbeni producent Rene Angelil preminuo od raka grla 2016. Dion je napravila i brončanu repliku njegove ruke kako bi se svakodnevno lakše nosila s njegovom smrću.

 

 

- Protresem ju i lupim njome od drvo svaku večer prije koncerta - rekla je pjevačica. Dodala je kako još uvijek ostavlja stolac iza pozornice za Renea koji je tamo sjedio na svakom njenom koncertu. Kaže da njihova tri sina Rene- Charles (17) te blizanci Nelson i Eddy (7) lijepo rastu i svi su zajedno kao obitelj sve snažniji. Pjevačica s djecom trenutačno živi u Las Vegasu gdje svaku večer ima koncerte i zarađuje desetke milijuna dolara. Ističe da joj je najdraže nakon silaska s pozornice doći kući te leći pokraj blizanaca u krevet kako bi lakše zaspala. 

 

 

Dion kaže da joj s odgojom djece pomaže njezina sestra koja se pomaže kao da je dadilja Nelsonu i Eddyju, a njezin stariji Charles voli voziti auto svog oca Renea. Dion će 30. ožujka navršiti 50 godina i ne namjerava taj dan slaviti jer ima nastup dok će njezina 'zakašnjela proslava' biti poput većine dana. 

- Bit ću s djecom, možda odemo na kuglanje ili u kino ili ćemo ležati u krevetu i gledati Disney kanal. Slavim rođendan na svoj način na slobodni dan - istaknula je pjevačica. Dodala je kako sada spremnija više putovati zbog posla s obzirom da su njezina djeca starija. U srpnju ide na prvu australsku turneju u 10 godina gdje će izvoditi svoje najveće hitove poput 'My Heart Will Go On' i 'Because You Love Me'. 

 

Dion se nakon smrti muža, koji je bio njezin menadžer i pomogao joj da stekne svjetsku slavu, oporavljala i baveći modom. U tome joj je pomogao njezin stilist Law Roach, a bila je uvjerena kako nikada neće 'pronaći' ljubav prema smišljanju odjevnih kombinacija. 

- Nikad nije kasno da se počneš dobro osjećati samim sobom i postaneš jedna od najbolje odjevenih žena. Zabavno je, osjećaš se stvarno seksi i za to ne postoje dobne granice - zaključila je Dion. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...