Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Celzijus i Knoll su jako bliske: Mažemo jedna drugu kremama

None Foto: Privatni album 10

Najstrastvenija navijačica pozvala je Nives na ljetovanje u Istru pa se djevojke stalno ‘brčkaju’, a fanove na Instagramu časte ‘vrućim’ fotkama

Drago nam je što nam ljudi prilaze i vole nas, svi su jako divni i ljubazni pa nam nije problem fotografirati se s njima, otkrile su Ivana Knöll (26) i Nives Celzijus (37). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najstrastvenija navijačica s dečkom ljetuje u unutrašnjosti Istre, a u posjet im je došla Nives s djecom. Njih dvije su se upoznale na jednom snimanju i od tada su nerazdvojne.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, odmah smo ‘kliknule’, jednostavno volimo provoditi vrijeme zajedno - rekle su nam.

Foto: Privatni album

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, vrijeme provode i više nego kvalitetno. Prijateljice se non-stop “brčkaju” u bazenu, gdje su jedna drugu hranile grožđem. Ipak, ono što je najviše privuklo pozornost su fotografije na kojima poziraju u istim kupaćim kostimima.

Nives je i sama nedavno priznala da je oduvijek htjela badić u najdražim joj bojama pa joj je Ivana pročitala misli.

- Da ne ispadne da se hvalimo, najbolje da pogledate reakcije na fotku u komentarima na našim Instagram profilima - skromno su poručile.

Foto: Privatni album

Koliko su bliske, potvrdile su nam kad smo ih pitali kako se štite od sunca.

- Mi smo toliko dobre prijateljice da nam nije teško namazati jednu drugu - iskrene su djevojke.

Foto: Privatni album

Ove dvije atraktivne avanturistice nisu mogle odoljeti ni zip-lineu. 

- Obje se plašimo visine tako da je to za nas bio svojevrsni test hrabrosti u adrenalinskom parku. Prvo smo se odvažile samo na baby zip-line, ali kad smo shvatile da klinci idu na onaj za odrasle, više nije bilo odustajanja - pričaju kroz smijeh.

Foto: Privatni album

Inače, navijačica u Istri ljetuje već šest godina jer, kako kaže, tamo ima potpuni mir, a upravo u Istri je Ivanin dečko ovo ljeto sagradio novu vilu. Budući da je Nives na ljetovanje povela djecu, njih dvije se prilagođavaju željama mališana.

- Možda zvuči nevjerojatno, ali mi provodimo pravi penzionerski odmor, posvećene smo željama klinaca, jako rano ustajemo i jako rano idemo spavati - zaključile su djevojke.

Komentari (88)
  • Kad ti se zivot vrti oko naslikavanja i to ti je zivotni cilj

    13. 8. 2019,   07:00
  • Iako starija 11 godina, Nives mi je za koplje bolja...Poneke zene su mi, i pored atraktivnog izgleda jednostavno bezlične. "Ono nešto" novci ne mogu kupiti.

    13. 8. 2019,   12:58
  • Bas dugo nisam gledao Stan and Olli 🤗

    13. 8. 2019,   09:25