Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Celzijus se istezala u šumi, a Petko se žali: Nije ovo za mene

None Foto: Instagram 3

Prijatelji Nives Celzijus i Dalibor Petko otišli su na planinarenje na Sljeme, a voditelj nije ni znao što ga čeka...

Pjevačica Nives Celzijus (37) i radijski voditelj Dalibor Petko (40) nedavno su na društvenim mrežama objavili fotografije i videe sa Sljemena. Prijatelji su se odlučili na planinarenje, a Petko je cijelim putem pjevao 'Ne, ne, nije ovo za mene'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Voditelj je na svojem Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj pomaže Nives u istezanju, a njegov izraz lica je neprocjenjiv.

Foto: Instagram

- Moj novi posao je kondicijski trener - NE! - napisao je Petko ispod fotografije koja je skupila brojne komplimente na Nivesin račun rastezljivosti. I sama Celzijus je objavila fotografiju na kojoj pozira u špagi. 

- Ja sam najjeftiniji dejt ikad. Odvedeš me na Kraljičin zdenac i ja sretna - komentirala je pjevačica. Iako je već navikla na negativne komentare pratitelja, nedavno je progovorila o 'ratu' s hejterima.

Foto: Instagram

- Smeta mi jedino kada upliću moju djecu, kao: 'Što ti kažu djeca što si u kupaćem kostimu?'. Kao da je majkama zabranjeno obući kupaći kostim. Ili privlačnim majkama. Alergična sam na tu vrstu ljudske gluposti. Onda odeš na profil autora i shvatiš da obiluje fotografijama u kupaćim kostimima, ali očito je to u njihovoj glavi opravdano i dozvoljeno. Samo ženske, javne osobe bi se trebale kupati i sunčati u ronilačkom odijelu ili bi im trebalo zabraniti te aktivnosti - rekla je Nives za Dnevni avaz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (92)
  • Dnevna doza ispodprosječnog....

    30. 8. 2019,   14:36
  • Petko vise ne umire u krevetu??

    30. 8. 2019,   14:48
  • Ovo dvoje su toliko iritantni, neopisivo...

    30. 8. 2019,   16:45