Obavijesti

Show

Komentari 46

Celzijus u kockastom bikiniju: 'Zbog tebe je lijepo biti Hrvat'

Celzijus u kockastom bikiniju: 'Zbog tebe je lijepo biti Hrvat'
16

Čim je kockasti jednodijelni kostim došao Nives na adresu, pjevačica ga je morala isprobati. Kad je vidjela da je pogodila pravu veličinu odmah je nabacila fotografije i jednom se pohvalila svojim obožavateljima

VIDEO

Oduvijek sam htjela jedan baš ovakav, u najdražim mi bojama i onda mi je Ivana Knoll pročitala misli i evo ga, tu je i mislim da će se tu zadržati dobar dio ljeta, komentirala je Nives Celzijus (37) svoj novi kupaći kostim. 

'Dvojica su mi došla pred kuću, ali ih je Nives Celzijus otjerala'
'Dvojica su mi došla pred kuću, ali ih je Nives Celzijus otjerala'

Pjevačica, spisateljica i glumica pohvalila se najtraženijim ljetnim 'komadom' u kojem će se pokazati na plaži, ali i u kojem se sunča na svom balkonu kuće kupila je od najzgodnije hrvatske navijačice, a odnedavno i dizajnerica badića CROkini Ivane Knoll. 

Čim je kockasti jednodijelni kostim došao Nives na adresu, pjevačica ga je morala isprobati. Kad je vidjela da je pogodila pravu veličinu odmah je nabacila fotografije i jednom se pohvalila svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

- Ne stoji nikom tako dobro kao tebi  - pohvalila ju je dizajnerica Knoll, a nije nedostajalo komplimenata i od drugih pratitelja.

- 'Najljepša', 'Bas si seksi ali ipak mislim da bi ti ljepše stajao kupaći iz dva djela', 'Ti si moja kraljica ljepote, žena koja ima što za pokazati - divne grudi, lijepe obline, lijepa guza, savršeno tijelo, odlično izgledaš u navijačkim kockicama', 'Oj Nives,uvijek si mi bila top na prvom mjestu' - samo su neki od komplimenta za glumicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No ipak neki obožavatelji su imali smatrali da je Nives 'pogodila' idealan dan za kockice jer se u Hrvatskoj obilježava Dan državnosti.

- 'Zbog tebe je lijepo biti Hrvat', 'Pada Hrvatska zastava zbog Nives u drugi plan, vjeruj mi', 'A ja mislio da si to obukla zato što je Dan državnosti', 'Nives za predsjednicu' - samo su neke od pohvala. Kako rastu celzijevci u zraku, tako nas je zanimalo koji su Nives planovi za ljeto koje nam je pred vratima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lako tako 🌞📖

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

- Presretna sam što mogu spojiti ugodno s korisnim; obiđem gotovo cijelu zemlju nastupajući, dobro se odmorim s najmilijima i sjajno se zabavim sa svojom publikom. 

Prebacila noge preko glave i skoro se 'ugušila' poprsjem
Prebacila noge preko glave i skoro se 'ugušila' poprsjem

Tako i ovo ljeto imamo dosta nastupa, što u Hrvatskoj što vani - kaže nam Nives i odmah zatim opisuje svoje idealno ljeto. 

- Volim neke mirnije destinacije koje ne zahtijevaju sređivanje i gdje mogu u japankama i šorcu provoditi dane bez potrebe za šminkom i frizurama . Zato volim ići na Silbu. 

Iako mnogo žena preferira izležavanje na plaži, Nives nije jedna od njih. 

- Kod mene odlazak na plažu zapravo znači odlazak u vodu. Izležavanje na suncu mi je dosadnjikavo i puno mi je draže doma na mojoj terasi, priča Nives i nastavlja: 

- Rijetko kad izgorim. Ne ostajem predugo na suncu jer ne volim prženje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'