Obavijesti

Show

Komentari 4

Centar Zagreba uskoro dobiva posve novi set kino dvorana

Centar Zagreba uskoro dobiva posve novi set kino dvorana
6

Blitz-CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, preuzeo je upravljanje multipleksom u Centru Kaptol u kojem se do nedavno nalazio Cineplexx

VIDEO

Blitz-CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, preuzeo je upravljanje multipleksom u Centru Kaptol u kojem se do nedavno nalazio Cineplexx. Riječ je o vrijednoj akviziciji na kino tržištu, a sam prostor i kino dvorane doživjet će potpunu preobrazbu. Tako će se krajem ljeta ove godine u centru Zagreba otvoriti multipleks jedinstvenog i inovativnog koncepta, kakav do sada nije postojao u Hrvatskoj, a ni u ostatku regije.

Sponzorirani članak

Novi CineStar u Centru Kaptol značajno će obogatiti kulturno-zabavni život u samom centru grada, a zbog brojnih i raznovrsnih sadržaja zasigurno će postati i jedno od omiljenijih okupljališta građana. Inače, novi će multipleks raspolagati s ukupno pet potpuno digitaliziranih kino dvorana. Dvije ključne investicije koje će Blitz-CineStar realizirati u ovoj godini na kino tržištu u Hrvatskoj su otvorenja CineStar multipleksa u Centru Kaptol i u centru Mall of Split, a njihova će ukupna vrijednost iznositi preko 22 milijuna kuna. CineStar, kao regionalni lider među kinoprikazivačima i najveći investitor na tržištu, ostvaruje kontinuirani rast na tržištu, pa je tako i u prvom tromjesečju ove godine zabilježen rast od osam posto u odnosu na isto razdoblje lani.

- Investicijski ciklus Blitz-CineStara traje u kontinuitetu od 2003. godine. U tom smo razdoblju otvorili 16 multipleksa u regiji, u ukupno 100 dvorana sa 17.000 sjedala implementirali smo najsuvremeniju kino tehnologiju, postavili smo trendove izvrsnosti na regionalnom tržištu , kako po pitanju kvalitete kino doživljaja, tako i po pitanju cjelokupnog iskustva koje kino danas može ponuditi. Osim otvaranja novog kino kompleksa u Centru Kaptol, koji će svojim konceptom biti revolucionaran, tu je i naša druga značajna ovogodišnja investicija - otvorenje CineStar multipleksa u centru Mall of Split krajem ljeta ove godine - istaknuo je Hrvoje Krstulović, član Uprave Blitz-CineStara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sponzorirani članak

CineStar Centar Kaptol, koji se otvara na prestižnoj lokaciji prvog multipleksa u Hrvatskoj, bit će osobit i po tome što će svojim konceptom građanima osigurati „ulaz u drugu/drugačiju stvarnost“.

- Bar koji će se nalaziti na samom ulazu u kino kompleks zamišljen je kao prolaz u drugu stvarnost. Prostor će nas poput zastora u kazalištu uvoditi i otkrivati svijet u kojem su mašta, individualnost, izričaj i emocije osnovni pokretači. Upravo to nama kao dizajnerima interijera, koji će ovom prostoru izvanrednih proporcija udahnuti novi život, daje slobodu promišljanja kakvu je teško susresti kod drugih projekata, a što će ovaj prostor u konačnici učiniti potpuno jedinstvenim mjestom - istaknuo je Dean Franić iz dizajnerskog dvojca Franić-Šekoranja koji radi na ovom projektu.

Blitz-CineStar trenutno u regiji posluje kroz 16 multipleksa s ukupno 100 dvorana i gotovo 17.000 sjedala, što ga s četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim kinoprikazivačem u ovom dijelu Europe.

Sponzorirani članak

Neki od već postojećih multipleksa raspolažu s premium kino dvoranama IMAX, Gold Class, eXtreme, Auro i 4DX™. CineStar također karakterizira i iznimna kvaliteta usluge. Standardi kina s pet zvjezdica su unificirani, tako da neovisno o tome u kojoj zemlji ili gradu se dvorane nalaze po tom pitanju ne dolazi do odstupanja.

Do kraja ove godine, pored spomenutih projekata u Zagrebu i Splitu, otvorit će se i kino u Novom Sadu s deset dvorana i 4 DX formatom te kino u Tuzli s pet dvorana. Nakon realizacije navedenih projekata Blitz-CineStar raspolagat će s ukupno 20 multipleksa, odnosno 129 dvorana i gotovo 21.000 sjedala, čime će dodatno osnažiti svoju lidersku poziciju na regionalnom kino tržištu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode