Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Često skupa: Nataša Janjić i Goran Bogdan skrivaju vezu

None Foto: Privatni album

Nakon izlaska Nataša je odmah objavila zajedničku fotografiju, a s njima pozira i njihova kolegica Ana Maras. Prije nekoliko dana na društvenoj mreži Nataša je objavila i pjesmu 'Zaljubila sam se'


Djelovali su prisno, a glumica se skrivala od znatiželjnih pogleda u mračnijim kutovima kluba. Par su zajedno vidjeli u noćnom izlasku. Nataša Janjić (34) i Goran Bogdan (35) u zagrebačkom mondenom klubu u centru grada pojavili su se u dva ujutro dobro raspoloženi.

Nakon izlaska Nataša je odmah objavila zajedničku fotografiju, a s njima pozira i njihova kolegica Ana Maras. Prije nekoliko dana na društvenoj mreži Nataša je objavila i pjesmu Detoura “Zaljubila sam se”, što je oduševilo njenu prijateljicu Jelenu Veljaču.

Kako doznajemo, Janjić i Bogdan obnovili su romansu, a prije nekoliko godina također su bili bliski i često su se družili, ali nikad nisu govorili da su zaljubljeni. Glumac je donedavno bio u ljubavnoj vezi s Majom, s kojom su ga lani snimili na Dubrovačkim ljetnim igrama. Nataša je prije mjesec dana prekinula jednogodišnju vezu sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem (35), a par nije ostao u dobrim odnosima.

Zajedno snimali film

Nakon prekida Kisić je izjavio: 'Ne želim da me više ikad pitate o Nataši.' Glumica ni s jednim javnosti poznatim bivšim dečkom nije ostala u dobrim odnosima. Nakon prekida sa sarajevskim redateljem Antonijem Nuićem prije osam godina završili su na sudu i od njega je tražila pola stana na zagrebačkoj Trešnjevci, koji su zajedno kupili na kredit. Janjić se na kraju izborila da živi u tom stanu, u kojem je prethodno stanovao Nuić s novom djevojkom. S Joškom Lokasom, koji je zbog nje ostavio suprugu, prekinula je jer financijski nisu mogli opstati.

Davor Puklavec/Pixsell | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Zajedno su kupili stan, ali glumica i voditelj rastali su se 2014. nakon dvije godine braka. Nataša Gorana poznaje godinama i oduvijek su se odlično slagali, zajedno su izlazili i povjeravali se jedno drugome. Lani su snimali mračnu psihološku dramu Nevija Marasovića “Goran”, koju su mnogi nazvali hrvatskim 'Fargom'.

Nataša sama u Beogradu

Snimali su u snijegom okovanim Delnicama, a igraju jedne od glavnih uloga, ona slijepu suprugu glavnoga glumca Franje Dijaka, a on njegova najboljeg prijatelja. Film je nedavno prikazan i na beogradskom filmskom festivalu.

Nataša je došla vidjeti film, dok se Bogdan vratio u Hrvatsku.Poslije se zabavljala s Jankom Popovićem Volarićem u beogradskom restoranu. Bogdan nije bio raspoložen komentirati vezu s Natašom niti njihov zajednički izlazak i prisnost koju su mnogi gosti primijetili.

- Kako sam, što sam, odakle vam to? Nemojte da budem bezobrazan. U Beogradu sam, nemojte me više nikad zvati - rekao je iznervirani Bogdan. Nakon toga se ispričao i rekao da 'nije s Natašom niti je s njom ikad bio u vezi', a glumica nije htjela ništa potvrditi, ali ni demantirati. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Komentari (69)
  • jebes severinu spram nje

    5. 4. 2016,   19:55
  • totalna bezveznjača

    5. 4. 2016,   19:23
  • Jadni Goran Bogdan ako je s njom . Ne treba mu to .

    5. 4. 2016,   20:09