Obavijesti

Show

Komentari 69

Često skupa: Nataša Janjić i Goran Bogdan skrivaju vezu

Često skupa: Nataša Janjić i Goran Bogdan skrivaju vezu
1

Nakon izlaska Nataša je odmah objavila zajedničku fotografiju, a s njima pozira i njihova kolegica Ana Maras. Prije nekoliko dana na društvenoj mreži Nataša je objavila i pjesmu 'Zaljubila sam se'

VIDEO


Djelovali su prisno, a glumica se skrivala od znatiželjnih pogleda u mračnijim kutovima kluba. Par su zajedno vidjeli u noćnom izlasku. Nataša Janjić (34) i Goran Bogdan (35) u zagrebačkom mondenom klubu u centru grada pojavili su se u dva ujutro dobro raspoloženi.

Nakon izlaska Nataša je odmah objavila zajedničku fotografiju, a s njima pozira i njihova kolegica Ana Maras. Prije nekoliko dana na društvenoj mreži Nataša je objavila i pjesmu Detoura “Zaljubila sam se”, što je oduševilo njenu prijateljicu Jelenu Veljaču.

Kako doznajemo, Janjić i Bogdan obnovili su romansu, a prije nekoliko godina također su bili bliski i često su se družili, ali nikad nisu govorili da su zaljubljeni. Glumac je donedavno bio u ljubavnoj vezi s Majom, s kojom su ga lani snimili na Dubrovačkim ljetnim igrama. Nataša je prije mjesec dana prekinula jednogodišnju vezu sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem (35), a par nije ostao u dobrim odnosima.

Zajedno snimali film

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon prekida Kisić je izjavio: 'Ne želim da me više ikad pitate o Nataši.' Glumica ni s jednim javnosti poznatim bivšim dečkom nije ostala u dobrim odnosima. Nakon prekida sa sarajevskim redateljem Antonijem Nuićem prije osam godina završili su na sudu i od njega je tražila pola stana na zagrebačkoj Trešnjevci, koji su zajedno kupili na kredit. Janjić se na kraju izborila da živi u tom stanu, u kojem je prethodno stanovao Nuić s novom djevojkom. S Joškom Lokasom, koji je zbog nje ostavio suprugu, prekinula je jer financijski nisu mogli opstati.

Davor Puklavec/Pixsell

Zajedno su kupili stan, ali glumica i voditelj rastali su se 2014. nakon dvije godine braka. Nataša Gorana poznaje godinama i oduvijek su se odlično slagali, zajedno su izlazili i povjeravali se jedno drugome. Lani su snimali mračnu psihološku dramu Nevija Marasovića “Goran”, koju su mnogi nazvali hrvatskim 'Fargom'.

Nataša sama u Beogradu

Snimali su u snijegom okovanim Delnicama, a igraju jedne od glavnih uloga, ona slijepu suprugu glavnoga glumca Franje Dijaka, a on njegova najboljeg prijatelja. Film je nedavno prikazan i na beogradskom filmskom festivalu.

Nataša je došla vidjeti film, dok se Bogdan vratio u Hrvatsku.Poslije se zabavljala s Jankom Popovićem Volarićem u beogradskom restoranu. Bogdan nije bio raspoložen komentirati vezu s Natašom niti njihov zajednički izlazak i prisnost koju su mnogi gosti primijetili.

- Kako sam, što sam, odakle vam to? Nemojte da budem bezobrazan. U Beogradu sam, nemojte me više nikad zvati - rekao je iznervirani Bogdan. Nakon toga se ispričao i rekao da 'nije s Natašom niti je s njom ikad bio u vezi', a glumica nije htjela ništa potvrditi, ali ni demantirati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju