Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cetinski dobio nagradu u Srbiji: 'Evo zašto me nema na Porinu'

None Foto: Filip Kos/PIXSELL 4

Ovu nagradu bih posvetio svima onima koji to dokazuju svojim radom na terenu. Svima onima koji iz su iz Srbije, a sviraju u Hrvatskoj, zahvalio se pjevač

Tony Cetinski (50) nedavno je na održanoj dodjeli nagrada beogradskog radija dobio priznanje za pjevača godine. Cetinski se zahvalio svima onima koji su ga izabrali te dodao kako ga publika u Srbiji voli. 

- Muzika nema granice. Glazba ili muzika, svejedno je. Ovu nagradu bih posvetio svima onima koji to dokazuju svojim radom na terenu. Svima onima koji iz su iz Srbije, a sviraju u Hrvatskoj. Onima koji sviraju kvalitetnu glazbu, pa se publika pojavljuje na njihovim koncertima i kupuje ulaznice. Isto tako i onima iz Hrvatske koji u Srbiji nastupaju i koje publika ovdje voli. To je glavni i najbitniji dokaz.  - izjavio je Toni te dodao kako bi volio da pjevač Željko Joksimović (47) također dobije nagradu za rad u Hrvatskoj. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Volio bih da Joksimović dobije nagradu za rad u Hrvatskoj, što mislim da je jako daleko, moramo biti samokritični. Zašto me nema u nominacijama za Porin? Eto zato. Volio bih da se to promijeni, da i ostale države razmišljaju tako, da muzika nema granica, počevši od nas samih. Zato sam ovo namjerno htio reći večeras, na ovoj dodjeli - dodao je Cetinski. 

Pjevač smatra da je razlog zbog kojeg nije nominiran za Porin upravo to što često surađuje s autorima koji nisu iz Hrvatske. 

Beograd: Crveni tepih prve regionalne dodjele glazbenih nagrada Music Award Ceremony | Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Cetinski je nedavno proslavio 50. rođendan.  Ludi tulum organizirao je u poznatom zagrebačkom restoranu, a cijelu atmosferu podigle su zgodne djevojke odjevene poput cabaret plesačice. Među njima bila je i Dubravka Cetinski. 

PRAVA ZABAVA Kaos na Tonyjevom rođendanu: Litre viskija i atraktivne cure

Na veselom partyju prisustvovalo je tridesetak prijatelja među kojima su i reality zvijezda Tin Mlivić te pjevači Jure Brkljača i Marko Kutlić koji su tijekom cijele večeri objavljivali storyje na društvenim mrežama. 

 

Komentari (12)
  • Vec godinama se pitam od kad sam zavrsio visoku,visu,fakultet,otvorio firmu zaposlio deset ljudi...tko su ovi ljudi ? pjevaci,glumci,pjesnici,kulturnjaci ...zasto su oni bitni i njihove nagrade ,toliko medijske paznje za sta ?! Cemu oni pridonose? Pune medije ,drustvene mreze svojim divnim zivitom i nama koji se borimo pokazuju kako smo glupi ili sta ? Ne razumijem ! Kroz povijest su oni bili klaunovi...a sada se desilo to da su oni face a mi klaunovi ?! Ili se varam ?!

    8. 6. 2019,   09:41
  • Pevač a ne pjevač godine !

    8. 6. 2019,   09:28
  • Priznanja, nagrade, odlikovanja su kao hemoroidi, prije ili kasnije svaki š...k ih dobije.

    8. 6. 2019,   09:53